motorsikletçilerin kökünü kazıma niyeti

site yöneticilerinden rıcamdır toplu mail işinde yardımcı olurlarsa çok seviniriz
abartmıyorum ,burada çok sayıda motorcu acı çekiyor...

Gaziantep Valiliği : gaziantep.gov.tr
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü : gaziantep_emniyet_mudurlugu.htm
G.Antep B.Şehir Belediyesi : gaziantep-bld.gov.tr

Site yöneticileri bu adreslere göre mail hazırlayabilirler.

Saygıyla...

bu arada tüm iş gaziantep büyükşehir belediyesi ulaştırma koordinasyon merkezinden bitiyor.sorun çıkaran kurumda burası zaten.yoksa vali de emn müdürüde bizzat görüşmalerimde yasak saçma dedi.onlar sadece tavsiye niteliğinde uyarıda bulunabiliyor.ama bu kurum nuh diyorda peygamber demiyor
http://www.gaziantep-bld.gov.tr/belediyerehberi.php

salih gureli>ben okkalı bi şikayet yazdım verdiin linke hadi arkadaşlar hep beraber...
--------------------------------------------------------------------------çokta okkalı yazmasaydın burda ben güme gitmiym yani,yusuf yusuf olayı biraz:)

birincisi büyükşehir belediyesine yazdığım dilekçeye gelen cevap
ikincisi 2000 yılında alınan kararın fotokopisi

Son düzenleme:

bunlarda tüm mevzuatlara uygun kasklı, a2 ehliyetli,tüm vergilerim yatmış ve çevreyi rahatsız etmeden işimden evime giderken durdurulup bana kesilen ceza makbuzlarından sadece birkaçı...
bu kadar güzel bir şehrin isminin böyle saçma bir uygulama ile anılması beni utandırıyor,ama saçma gerçek hala işliyor..

böyle saçma bir şey de ancak bizim ülkemizde olur saçmalığa bak ya!
sen nasıl benim motosiklete binme hakkımı elimden alıyorsun sen kimsin ki !
bu kararı verenlere de onaylıyanlara da yazıklar olsun

yukardaki fotoların 2 tanesi birbiri ile aynı.yanlışlıkla oldu:pale:

Hocam yokmu bu işi mahkemeye götürecek bir babayiğit.git Antep Barosuna sana eminim yardımcı olacaklardır.

baroyu aradım en az isteyen avukat 2 miyar civarında istiyor
davayı kazanamazlarsada 500 ila 750 milyon arası dava açma masrafları falan varmış.

faregold arkadaşım çok haklısın , bende gecen 29 ekimde motorumla antepe gelmiştimde cok şaşırmıştım nerdeyse butun sokaklar motosikletler için kapalı, bi kaç defa ordaki esnaf uyardı polis ceza yazar diye bende aldırış etmedim. sonra polis durdurdu gercektende bende yabancıyım dedim gezmeye geldik falan dedik arkadaşlarla zaten motorlarda canta esya oldugu için bıraktı bi ley yazmadı. sonra aksam antakya ya giderken kaza yaptım dizimden oluyodum az kalsın neyseki atlattım 1 ay yattım sadece

Hocam sen foruma kaç para masraf gideceğini yaz.birde site yöneticisi arkadaşımız onaylarsa bu forum altında kaç para masraf gidiyorsa arkadaşlardan toplayalım üçer beşer davayı açalım ve gerekirse bu konuyu insan hakları mahkemesinede götürelim.Devlet Kamu düzenini sağlarken vatandaşının özgürlük hak ve hürriyetlerini kıstlayamaz.bunlar gerçekten anayasaya aykırı bir karar almışlar.bir allahın kuluda bu doğrumu yanlışmı dememişmi ya koskocaman antepte.evet site yöneticisi Erhan Kardeş top sizde.onaylarsanız bir yardım kampanyası açılsın ve bu davada açılsın.

Arkadaslar topigin canını okumussunuz su resimleri yanyana dııl alt alta ekleyin

Arkadaşlar bu olaya çok üzüldüm. Adıyamanda da böyle bir uygulama olmuştu ama bukadar geniş bir uygulama değildi sadece şehir merkezinde dolaşan vitessiz mopet tarzı olan eksoz susturucusu olmayan aşırı derecede ses çıkaran motorları ansızın topladılar. Şehir merkezi bir sessizliğe büründü ama yinede ben üzüldüm. ( Ynılmıyorsam Forumda bir avkat arkadaş vardı istanbuldan.) bula bilirsem irtibata gecerim. Hadi hayırlısı.

Arkadaşlar bu olaya çok üzüldüm.
Adıyamanda da böyle bir uygulama olmuştu ama bukadar geniş bir uygulama değildi
sadece şehir merkezinde dolaşan vitessiz mopet tarzı olan eksoz susturucusu olmayan
aşırı derecede ses çıkaran motorları ansızın topladılar. Şehir merkezi bir sessizliğe büründü
ama yinede ben üzüldüm. ( Yanılmıyorsam Forumda bir avkat arkadaş vardı istanbuldan.)
bula bilirsem irtibata gecerim. Hadi hayırlısı.

(forum sayfası enine çok uzamış onun için tekrar değiştirdim.):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar