Motorsikletçi Annem :D

j4j0b.jpg

j4j39.jpg

Annemide motorsiklet kullanmaya ikna etiim. :D Yavaş yavaş eğtimlere başlıyoruz kapalı alanda, videoda atmak isterdim ama çekeçek kimse yoktu :D :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bazı annelerde var oğlu motorcu olmasın diye analık hakkıyla tehtit ediyor. (Benim annem Allah'tan öyle değil.)
Darısı diğer annelerimizin başına :)

Korkmuş kadıncağız :)

Ben de arada annemi alıyorum arkama 1 km kadar.
Ablamların evinden kendi evime götürene kadar arkamda hatim indiriyor :cherry:

motor almama karşı olmasına karşı , kararlı olduğumu görünce yan yatmış motorumu kaldırmama yardım edecek derecede destek olmuştur .
canım annecim . melek = anne

soa

44363943yl.jpg

Oda birşey mi bnmkisi baba mı bile gezdiriyor :D :D :D :D :D :D. Motora karşı olmayan bir Aileye sahip olmak paha biçilemez :D...

Benim annemde M800'ü sattırmıyor, Z800'ü beğenmedi yahu. :mrgreen:

aklıma rahmetli annem geldi 1984 almanyadan Türkiyeye kesin dönüş yaparken işe gidip geldiği motoruda beraber getirmistik 1-2 bindi yolda laf atmışlar rahmetli babam da kızdı sattı motoru o zamanlar.

benım annemın 1974 senesınde amcasının jawa sıyla bı bursaya gıtmıslıgı var.anlata anlata bıtıremez.ben motorumu alınca susurluga goturdum ayran ıcmeye.amca out evlat in.....o derece....

evet benim annemde ilk kez 13 yasimdayken bana eslik etmisti artci olarak motor kullanmaktan hep zevk aldim karsi cikan da olmadi ne guzel ya..su aile baskisi denilen sey motosiklet sevdasindan sogutuyor olmali insanlari... o kiz sana yaramaz gibi birsey ..seviyoruz ulan askin onune kim gecebilir allahtan hic bu tur seyler yasamadim ..

:) motorcu bir dedenin torunu olan ben ; İlk baslarda istanbulda motor kullanmaya karsı olan annem, ninja 250 den sonra aldıgım maksiskütırı :p pek beğenmişti.. Oglum bu daha yavas gidiyor değilmi sorusuna evet anne dediğimde "hah! bu iyi satma bunu bak zaten bu güzelmiş" diyerekten içten içe kendi rahatını düşünüp motora karşı çıkmamaya başlamıştı :) Sizi tebrik eder teyzemin ellerinden öperim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar