motorsiklet yıkama mekanı ve cafe

arkadaşlar güzel düzgün fiyata 20/25 tl gibi bir paraya motor yıkayan motorunuz yıkanırken kafe gibi oturup kahvemizi içebileceğimiz bir mekan biliyor musunuz?

istanbul anadolu yakası için;

ridercafe - yoğurtçu parkının orada
hara güre garaj - ataşehir

1 lira köpük 1 lira da su mis gibi oluyor ama üşeniyorum yaklaşık iki senedir yıkamadım :D

Motosikleti
R25, CRF250L
Motulun bakım ürünlerini temin edip,sıfır gibi yapabilirsiniz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
daha bugün yıkattım bende ilk defa antalyada.yıkama zincir temizleme yağlama plastik aksam koruyucu ve parlatıcıya 40 tl ödedim.pahalı ama normal falan dedim şimdi yukardaki tarifeye göre nerdeyse 100tl tutuyor.baya ucuzmuş benim gittiğim yer zaten 1 yer var onlarda anlıyorlar gayet başarılılar.

Motosikleti
KTM 390 ADVENTURE
konuyu takip ediyorum zira bu fiyatlara dediğiniz gibi bir yer bilmiyorum.
unutmayın motorcu adam zengin adamdır :) bizim ülkemizde

refmoto var ben gitmiştim fiyaları çok fazla değildi bence
https://i.hizliresim.com/OD9poQ.png

nano mano yok basınç verisi ne ya walla güldüm:mrgreen: yıkama bu arkadaşım YI KA MA!! Koşuyolu shell'de çalışıorum kendi motorumuda arkadaşlarımın motorunuda orda yıkıyorum buyrun gelin 10 liraya zevkine fabrika çıkışı yapıyım motorunuzu:bounce: EYYYY nano şampuan!!senmi büyüksün benmi:thumleft:

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Benzinliklerdeki su ve şampuan, motorun metal bölümlerinin içine ediyor. 2-4 TL'ye bir de yeni boya, pas sökücü, cila vb gibi işlemleri eklemek lazım.

Motor iyice çamurlanınca aytemiz'e gidip 2 TL ile çalışan makinelerde yıkıyorum. Peg'lerin perçinleri paslandı, aynanın demirinin boyası çıktı, hidrolik kutusunun boyası çıkmaya başladı.
50 TL cidden fazla ama 25 TL'ye motorunuzu pırıl pırıl yapan yerlere de pahalı demeyin.

Zincir temizliği için hele 20 25 TL seve seve veririm.

motoru bıraktığım otoparkta 10 liraya yıkıyor adam mis gibi oluyor :cherry:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben genelde kendim yıkıyorum ama üşendiğim zamanlar Yoğurtçu Parkının oradaki Rider Cafe'ye götürüyorum. Yıkama güzel, muhabbet de cabası..

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Ben genelde kendim yıkıyorum ama üşendiğim zamanlar Yoğurtçu Parkının oradaki Rider Cafe'ye götürüyorum. Yıkama güzel, muhabbet de cabası..

Çalışanların birbiriyle muhabbeti mi?
3 kere filan gittim. 3'ünde de en az 1 saat bekledim.
Adamın tam muhabbeti bitiyor, "hah sıra bana geldi" diyorsun. Bu sefer yemek yemeye başlıyor. Yemek bitiyor, motoru yıkama bölümüne çekiyor. "Oh be" diyorsun, bu sefer de çay-sigara başlıyor. Motor yıkama alanından 1 saat sonra çıkabiliyor.

Güzel, temiz iş yapıyorlar. Ona lafım yok. Ortam da güzel, muhabbet de iyi olabilir. Ama sadece motoru yıkatmak için gidilecek bir yer değil benim tecrübeme göre.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Çalışanların birbiriyle muhabbeti mi?
3 kere filan gittim. 3'ünde de en az 1 saat bekledim.
Adamın tam muhabbeti bitiyor, "hah sıra bana geldi" diyorsun. Bu sefer yemek yemeye başlıyor. Yemek bitiyor, motoru yıkama bölümüne çekiyor. "Oh be" diyorsun, bu sefer de çay-sigara başlıyor. Motor yıkama alanından 1 saat sonra çıkabiliyor.

Güzel, temiz iş yapıyorlar. Ona lafım yok. Ortam da güzel, muhabbet de iyi olabilir. Ama sadece motoru yıkatmak için gidilecek bir yer değil benim tecrübeme göre.

Belki de ben biraz cins saatlerde gittiğimden de olabilir; Haftaiçi iş çıkış saatı ya da Pazar günü erken saatler gibi..

yani kısacası diyorsunuz ki 30 tl ye yıkama mekanı olsa herkese hitap eder.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:49 ----------

öyle bir planım olduğu için sormustum tesekkur ederım :)

Kohc chemie şampuan aldım cilalı ve ph dengeli. Plastik aksamların uzun ömürlü olması için. Yanına da bir adet eldiven. Hortum çektim, çift kova şekli üşenmiyorum kendim yıkıyorum.

Motosikleti
Suzuki Burgman An400
Herkese selamlar, üzerinden baya zaman geçmiş bu konunun ama özellikle avrupa yakası için güncel öneri var mıdır motorsikleti yıkatmak için ?

motosiklet için fiyatlar çok pahalı.
dün ben motoru kendim yıkadım maliyeti 2 lira bile tutmadı

Motosikleti
Suzuki Burgman An400
motosiklet için fiyatlar çok pahalı.
dün ben motoru kendim yıkadım maliyeti 2 lira bile tutmadı

Sürekli değil ama ayda yılda 1 de olsa sıkı bir yıkama işi gerekiyor. işin aslı yıkama işi sorun değil de kurulamaya ve parlatmaya inanılmaz üşeniyorum. su lekesi vs kalınca da uyuz ediyor. o sebeple güzel bir yer bulup yıkatmak istiyorum.

hakkini vererek islerini yapiyorlarsa yukarida ki fiyatlar bence gayet normal.
ayda bir defa normal yol yapan biri icin yeterli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar