Motorsiklet Ustalarından Destek

motorunu satıp daha yüksek bi kategoriye geçebilirsin:)
motorla oynamanı tavsiye etmem

güzel bi seçenek ama şuan ona durumum yok bana fazla pahlıya patlamıcak bişey lazım...

güzel olmuş da ruhsata işletebilcen mi tüm bunları.Kıllık yaptımı polis affetmez.

güzel bi seçenek ama şuan ona durumum yok bana fazla pahlıya patlamıcak bişey lazım...

3 yada 5 bilemedin 10 km kazanmak için bidünya para harcıyacan motorun orjinalliğini bozacan sonra çok yakıyo problem cıkartıyor diye yakınmaya başlayacan kendi canını sıkacan harcayacagın parayı at kenara paran olunca cc yi büyütürsün rahat edersin :cat:

silindir kapağını taşlatabilirsin, dereceli eksantrik yapabilirsin. bir de motorun kaldırabildiği kapasiteye göre 2 tırnak veya 3 tırnak buji koyarsın.
silindir kapağını taşlatarak, yanma odasını küçültmüş oluyosun. motorun sıkıştırma oranını arttırmış oluyorsun. karbüratörden yanma odasına giren hava yakıt karışımını daha iyi sıkıştırıp iyi bir yanma oluşturarak motorun gücü arttırılıyor.

silindir kapağını taşlatabilirsin, dereceli eksantrik yapabilirsin. bir de motorun kaldırabildiği kapasiteye göre 2 tırnak veya 3 tırnak buji koyarsın.
silindir kapağını taşlatarak, yanma odasını küçültmüş oluyosun. motorun sıkıştırma oranını arttırmış oluyorsun. karbüratörden yanma odasına giren hava yakıt karışımını daha iyi sıkıştırıp iyi bir yanma oluşturarak motorun gücü arttırılıyor.

Derecelendireyi nasıl yapıyoruz onu ilk defa duyuyorum onu yaparsam ne kazandırır bana? bide mesela 2mm taşlatmak yetermi. Yapan warmı aramızda daha önce deniyen sonuç alan eksisi warmı?

2mm mi?0.5 bile ustaları düşündürür.Süboplar değene kadar taşlamak mantıklı gelebilir belki:daha çok sıkıştırma oranı diye ama bu sefer de erken ateşleme yani vuruntu sorun olur.verim alınamaz.yani patlama çok erken bir zamanda meydana gelirse güç krank a iletilmeden yanma odasında ÜON da absorbe olur.Eskiyi mumla ararsın.2 mm demek dizel deki sıkıştırma oranına yaklaşmak demek ve o zaman da direk enjekcion takman lazım ki tam istedigin anda yakıtı göderip güç alabilesin.Nacizane karşılaşacagın aksilikleri belirtmek istedim.Kolay gelsin.

Hımmmm... Yedek bi racer motoruzmuz war elimizde ikisinden birince denicez hoşumuza giderse devam ederiz. Lastik inceltmek hızı artırmı?

derecelendirmeyi sen yapamıyorsun tabiki :) tornacının yapması lazım, ama iyi işi bilen biri olması lazım. yoksa sibopları falan eğersin, silindir kapağın da zedelenir. felaket olur yani. bu eksantrik milinin üzerinde kamlar mevcut, her subap için bir tane. ve buna derece vererek subapların açılıp kapanma zamanları ile oynuyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar