motorsiklet te ön kaldıramıyorum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nasıl ön kal dırmam gerekir yar dım cı olun yamaha ybr 125 var (*?*
:pr:

Aslında pek gerekli bişey değil ama çalışarak, düşe kalka öğrenirsin anlatılarak yapılacak birşey değil herkesin tekniği farklıdır.

valla bence bi doktora git vardır bi çaresi tıp ilerledi

alla alla ben böle espiriler yapmazdım :p

1. vitesteyken debriyaja basıyosun gazı köküne kadar verip redline de biraz bağırtıyon sonra debriyajı birden bırakıyon.motorun işi tamamdır:)

Bende yapamıyorum (sanırım; denemedim, merakta etmiyorum). Ama youtube da öğreten video lar vardır. "whelie" diye aratırsan çıkar epeyce.

Şimdi dostum gazı vereceksin el debriyajda vites birde geriye doğru yaslanıp debriyajı aniden bırakacaksın motor kesin önü kaldırır ama sen üzerinde dururmusun bilemem:cherry:

Bizim forumumuzda da benzer bir başlık var. O yüzden birkaç mesaj sonra başlık kilitlenecek ona göre :p ARAMA yapmayı öğrenmek lazım :p

Şimdi dostum gazı vereceksin el debriyajda vites birde geriye doğru yaslanıp debriyajı aniden bırakacaksın motor kesin önü kaldırır ama sen üzerinde dururmusun bilemem:cherry:

iyi güzelde bu adam yeni yani motor gider o yerinde kalırsa..:mrgreen::mrgreen:

ön teker için sehpalar mevcut... en kötü birkaç arkadaşını çağır onlar kaldırsın :p

Vallahi senelerdir ben de kaldırmıyorum,:p gençliğimde yapardım ancak şimdi riskli geliyor bana bir yerimizi sakatlasak hayatımız kararır yahu:wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Vallahi senelerdir ben de kaldırmıyorum,:p gençliğimde yapardım ancak şimdi riskli geliyor bana bir yerimizi sakatlasak hayatımız kararır yahu:wiinkk:

Mz de kaldırıyorduk ama er5 e kıyamıyom.... Red line daha korkudan girmedik...Ya motora bişe olursa diye......:queen:

vay arkadaşım ön kaldırmaya yardım istemeden önce bi merhaba topii açsaydın belki öreten olurudu:farao:
zaten ybr ile tek teker olayını örenemeden çöpe gidecek zavallı motor sen iyisimi git bir MZ301 al beş dakkada işin tamam.

Niye, öntekerin kalkması mı gerekiyor? İki teker üzerinde sağlıklı gitmek hepsinden iyi.

Bence sen ugraşma hazır önü kalkmış bir motosiklet al :queen:

boşver ön tekeri herkes kaldırıyor.
önemli olan 2 tekeri kaldırmak sen bu konuda uğraş bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar