- Konu Yazar
Öncelikle arkadaşlar kendimi tanıtayım ismim Doğukan yaşım 34, izmir de ikamet ediyorum eski pazarlamacıyım günün 15 16 saati trafikteydim ailem hiç sıcak bakmadığı için evlendikten sonra ilk motorumu aldım Apache TVS RTR 150 tam iki yıldır kullanıyorum. Şuan izmir kemeraltında büfe işletiyorum takribi günde 6 7 km işe gidip geliyorum başkada çok özel bir aktivitem ne yazık yok takribi yılda 3 5 kerede uzun yol yapacağım oda bir dünya turu değil izmir çeşme izmir denizli arası toplamda 3 5 saat gidip gelmek için şu anki motorumdan çok memnunum fakat ve performans olarak titreşimide çok bağlamıyor ama touring motorlara ilgim var birde naked tarzını seviyorum pulsar commuter geçsede ns200 ü ilgimi çekiyor özellikle siyah tek renk olanı ama performans olarak 2015 2016 pulsar dahi alacak olsam kullandım ama benim motoruma kıyasla çok fark ettirmiyor güç tatmini olarak, şimdi gelelim fiyatlarına baktığım 250cc inazuma hem pahalı hem ağır hemde performans olarak benim motorum 4bin 4500 iken arada 6 8 bin tl arası vermek çok mantıklı gelmiyor. aynıları pulsar200 ns içinde geçerli 4bin ve üzeri hakkımı acaba?suziki dl650 ye bakıyorum elle tutulanı 17 18bin sularında ve km leri hepsinde oldukça yüksek 15bine dl 1000 var 60000 binde ama tutulmuyor. lakin benim en çok hoşuma giden Varedoro 1000 model 2007 ve üzeri için fiyat aralığı 17 bine buldum şuan sahibindende ama ağırlıklı şehir içi kullanacağım için çok kararsız durumdayım naketlarında 250cc 1000 lik Varaderoyla aynı ayarda nerdeyse fiyat olarak mt25 gibi ne yapmam gerektiği konusunda çok kararsızım sevgili usta ve üstadlarımızın tavsiyesi benim için çok değerli ve önemlidir boyum 1.77 kilom 95 motor hem yaz hem kış işe gidip gelirken kullanacağım hız takıntım yok sadece düz yolda ve şehir dışında önüm boş olmadıkça gaza deli gibi basma taraftarı değilim düşüncelerim karman karışık gsr600 tipi hosuma gidiyor ama onu alacakken varadero alayım diyorum bana yol gösterin lütfen.