Motorsiklet Takip Sistemi

Katılım
28 Kas 2021
Mesajlar
8
Merhaba arkadaşlar motorsikletime takip cihazı takmayı düşünüyorum. Aranızda kullanıp tavsiye edeceğiniz, cihazları yazarsanız sevinirim. Motorum garanti kapsamın da çoğu cihaz da garanti devre dışı bırakıyor. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. 😊
 
Katılım
22 Eki 2017
Mesajlar
50
3 yıldan fazla süredir teknotakip kullanan biri olarak teknotakip almamanı şiddetle tavsiye ederim. Alacaksan da yanında güzel bir akü şarj aleti de al. Tesisata röle falan koyuyorlar bi de kapalıyken az çeksin diye. Onu koymasalar ne olucak Allah bilir. Mpower denen bir marka gördüm yeni sanırım ve hem tesisata bağlanabilen hemde taşınabilen modeli mevcut. Ve söylediklerine göre tesisata bağlanan motosiklet kapalıyken asla elektrik çekmiyor ve 15 gün dayanabiliyor. Uzun kullanımlarım sonunda üç önemli noktayı söyleyebilirim takip cihazı konusunda. Yazılım + Cihaz + Düzgün bir kurulum. Teknotakip'in yazılımı fena değildi mesela ama cihazın kendi pili yetersiz ve servis-teknik destek çalışanları sıkıntılı. MTS takip cihazları da kurumsal olarak maalesef o güveni veremiyor. Ayrıca umarım kimsenin başına gelmez ama kötü ihtimalle motosiklet çalındıktan sonra 1 saat süre veriyorum hırsızın takip cihazını çıkartması için bu yüzden tesisata bağlanan cihazlar daha güvenli mobil olanlara nazaran.
 
Katılım
26 Mar 2018
Mesajlar
9,991
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Teknotakip yazılım ve özellikler oldukça kullanışlı ve güzel ama pili gerçekten yetersiz. (5 gün diyorlar ama pratikte 1 senelik pille azami 1,5-2 gün. 2. sene ortasında 24 saatten az...) Ben akü beslemeli modda kullanıyorum, bu durumda kendi pili hep dolu oluyor ama şarj etmezsen aküyü 10-12 gün içinde 12-12,1V'a düşürür. Motosikleti her gün kullanmayıp yatırıyorsanız ort. 10-12 günde bir aküyü söküp şarj etmeniz veya motosikleti bir garajda sürekli şarjda tutmanız gerekir.
 
Son düzenleme:
Katılım
15 Ocak 2009
Mesajlar
491
Motosikleti
STRS 765
Şuara aynı arayış içerisindeyim bende, yeni yeni firmalarında adını duyar olduk. Sosyal medyada reklamları sıkça karşıma çıkıyor, YouTube'da içerik üreticiler inceliyor tanıtıyor vs.
isim vermeyeyim marka kötülemek olmaması açısından ama şikayet var gibi sitelerde birkaç marka hakkında çok şikayet okudum. Fiyatlar eski firma yeni firma farketmeksizin birbirine yakın.
2022 itibariyle hangisi ile ne tecrübe yaşadınız önerileriniz ne olur? Hangi firmayı tavsiye edersiniz?
 
Katılım
24 Ara 2019
Mesajlar
2,051
düşük bütceli takip sistemini deniyorum şu an apple airtag.1 ay oldu beklediğimden hızlı çalışıyor ışıklarda beklerken,yanından kim geçerse sinyal veriyor.en azından ufakta olsa tedbirdir diyerekten aldım kullanıyorum.garantiye vs takılıyorsan bir süre bu cihazla idarede edebilirsin.etraftaki tüm iphone lar birer vericiye dönüşüyor sinyal yolluyor.malum memlekette iphonu olmayan yok 'benimde yok eşimin var'o yüzden sinyal kısmında beklediğimden iyi
 
Katılım
29 Tem 2015
Mesajlar
2,003
Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Secumore diye bir marka kullanıyorum. Genel olarak iş görüyor. Kendi şarjı var ve mıknatıslı. Ben kontakdan bir şarj cihazini bağladım ve zor ulaşılan bir yerde şarjı bir haftadan fazla gidiyor.

Zaten motoru kullandığım için şarj sorun değil. Ha kalite olarak vasat. Bazen takılıyor ama sonuçta iş görüyor.

Yoktan iyidir
 
Katılım
6 Ocak 2021
Mesajlar
73
secumore kesinlikle. aylık aidat vs. yok hattın açık olsun yeter. al arabana koy, al motosikletine. kesinlikle iş görüyor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst