motorsiklet seçimi

Adamı amma korkutmuşlar, özür üzerine özür dilemiş :p

Bence acemiysen ucuz, sıfır bir motor alman gerekir bence, çünkü;
Garantilidir, masraf çıkarmaz
İkinci el alırsan, iyi markaların parça fiyatları da iyidir
Çin malı veya Macar malı veya Tayvan malı her neyse, bu motorların sıfırı ucuz, ikinci el motor alırsan ilk sahibinin nasıl kullandığını da bilemezsin, ikinci el motor almak sanattır :sunny:

Bir de motorsiklet değil, motosiklet...bunu birçok kişi yanlış biliyor :thumright: . Televizyonda Serdar Ortaç bile motorsiklet diyor, yanlış :farao:

Shamyl' Alıntı:
Bir de motorsiklet değil, motosiklet...bunu birçok kişi yanlış biliyor :thumright: . Televizyonda Serdar Ortaç bile motorsiklet diyor

"Serdar Ortaç bile" hiç şaşırmadım

ccbbdd, :thumleft:
Hayır kitlelere hitap ediyor adam, millet yanlış öğrenecek, zaten doğru bildiğimiz şey az...

arkadaşlar keeway bir macar firması
fakat bazı parçaları çinden ithal ediyor olabilir ,bu birşey ifade etmez.Honda nın Suzuki nin gebzede fabrikası var parçaların yarısı çinden yarısı yerli. ama motorlara japon diyoruz.niye? çünkü japon suzuki,yamaha,honda çinlilere bana şu kalitede mal çıkaracaksın aksi takdirde kabul etmem diyo. kesin tavır koyuyor dolayısıyle bu japonların çinde yapılması falan kalitesinden birşey eksiltmez. macar menşei bir motorun çin den parça alması çok mühim değil.üstelik elimizde hiçbir delil yok çin den parça aldığına dair.sadece tahmin ediyoruz. macaristan da işcilik çok pahalı değil sanırım diğer avrupa ülkeleri gibi.

purifier, konuşmaları okumadığını düşünmeye başladım. Delil yok, tahmin ediyoruz demişsin de biz yetkili kişilerle görüşüp duyduklarımızı ilettik sadece. Ayrıca Macaristan teknolojinin gözbebeği bir ülke de değil yani, öyle gerine gerine Macar malı demenin anlamı yok. Çin uzaya insanlı uçuş bile gerçekleştirmiş, teknoloji olarak dünyaya kafa tutan ve geleceğin süper gücü bir ülke. Çin deyip geçmeyin :cherry:

purifier' Alıntı:
üstelik elimizde hiçbir delil yok çin den parça aldığına dair.sadece tahmin ediyoruz.quote]

ben anlatamıyorum galiba keewayi getiren firmanın en üst düzey yetkilisyle konuştum herif çin diyor hala elimizde delil yok diyorsun çok garip :silent: iyi dur ben sana yarın 2 çinli bulup konuşturacam bu konuyla ilgili heralde bu tarz bi delil istiyorsun.. şu çin lokantalarından birine gideyimde :cherry: ilginç demek elimizde delil yok alla alla peki hocam doğrudur macaristan yapıyor bu motoru alın binin güle güle,ya bişey söylerken bi araştırın çok basit sende ara konuş adam senlede konuşur aprilla genel merkezinde kendisi..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar