Motorsiklet Oynar Vidalar İçin Sprey Vardı Adını Bilen ?

Katılım
11 Ağu 2012
Mesajlar
75
Arkadaşlar hani çok titreşim yapan motorsikletler için vida gevşemesini önlemek için bi sprey veya ona benzer birşey varmış bi yerden duydum bunun adını ve fiyatını bilen varmı ve buna benzer yararlı spreyler veya kullanılabilir neler var motor bakımı için ?
 
Katılım
13 Ara 2004
Mesajlar
13,918
İyi hoş da, motosiklet arıza yaptığında o vidaları nasıl açacaksın ? hele yanında sadece ufak tefek basit aletler varsa yandın.
 
Katılım
24 Ara 2011
Mesajlar
8,969
niyekine kırmızıyla yazıyosunuz? Ben renk körüyüm göremiyom :santa:
 
Katılım
14 Tem 2012
Mesajlar
164
http://teknikmoto.com/index.php?topic=119.0'dan alıntıdır...

Loctite 221 Ayar vidaları, gömme başlı vidalar vs'nin düşük mukavemette gevşemezlikleri için tavsiye edilir.

Loctite 222 M30 büyüklüğe kadarki civatalarda kullanılabilen düşük mukavemetli civata sabitleyici. Normal el aletleri ile sökülmeye imkan tanır. Onaylar; P1 NSF Kayıt No.: 123002

Loctite 225 Ayar vidaları;, gömme başlı; vidalar vs'nin düşük mukavemette gevşemezlikleri için tavsiye edilen yüksek viskoziteli ürün.

Loctite 2400 Orta Mukavemetli Vida Gevşemezlik Ürünü

Loctite 241 El aletleri ile sökülmesi istenilen metal dişli bağlantıların gevşemesini önlemek ve sızdırmazlık sağlamak için kullanılır. Özellikle paslanmaz çelik ve kaplamala yüzeyler gibi daha az aktif yüzeyler için tercih edilir.

Loctite 242 Dişli bağlantıların sabitlenmesi ve sızdırmazlıklarının sağlanması için dizayn edilmiştir, standart el aletleri ile sökülebilir mukavemettedir. Ürün iki metal yüzey arasında ve havasız ortamda kurur, şok ve titreşim altında gevşemeyi önler ve sızdırmazlık sağlar.
LOCTITE 242'ün tiksotropik yapısı yüzeye uygulandıktansonra göç etmesini azaltır.

Loctite 243 dişli bağlantıların sabitlenmesi ve sızdırmazlıklarının sağlanması için dizayn edilmiştir, standart el aletleri ile sökülebilir mukavemettedir. Ürün iki metal yüzey arasında ve havasız ortamda kurur, şok ve titreşim altında gevşemeyi önler ve sızdırmazlık sağlar.
LOCTITE 243™ 'ün tiksotropik yapısı yüzeye uygulandıktan sonra göç etmesini azaltır. LOCTITE 243™ güçlü bir kuruma performansı sergiler. Sadece aktif metallerde değil (ör. pirinç, bakır) aynı zamanda paslanmaz çelik ve kaplama yüzeyler gibi pasif yüzeylerde de çalışır. Ürün yüksek sıcaklık performasına sahiptir ve yağlı yüzeyleri tolere edebilir. Korozyon önleyici sıvılar, yağlama ve kesme amaçlı çeşitli yağ kirliliklerine rağmen yüzeyde çalışır.

Loctite 2432 El aletleri ile sökülmesi istenilen metal diþli baðlantýlarýn gevþemesini önlemek ve sýzdýrmazlýk saðlamak için kullanýlýr. Paslanmaz çelik yüzeyde aktivatöre ihtiyaç duymaz. Tiksotropiktir. Nükleer endüstride kullanýma uygundur.

Loctite 245 El aletleri ile sökülmesi istenilen metal diþli baðlantýlarýn gevþemesini önlemek ve sýzdýrmazlýk saðlamak için kullanýlýr.

Loctite 248 Bütün metal diþli baðlantýlar için uygundur. Vites kutusu, motor gibi titreþime maruz kalan bölümlerde gevþemeleri önler. Pasta formda olmasý sebebi ile baþ üstü uygulamalarda kullanýlabilir. El aletleri ile sökülmeye imkan tanýr.

Loctite 259 M30 büyüklüðe kadarki cývatalarda kullanýlabilen düþük mukavemetli cývata sabitleyici. Normal el aletleri ile sökülmeye imkan tanýr.

Loctite 262 Yüksek gerilim ve yük altýndaki vida, cývata, somun ve saplamalarýn titreþim ile gevþemesini engeller, ayný zamanda sýzdýrmazlýk saðlar. Düzenli söküm iþlemi istenmeyen baðlantýlar için uygun, yüksek mukavemetli, anaerobik vida gevþemezlik ürünü.

Loctite 268 Yüksek gerilim ve yük altýndaki vida, cývata, somun ve saplamalarýn titreþim ile gevþemesini engeller, ayný zamanda sýzdýrmazlýk saðlar. Düzenli söküm iþlemi istenmeyen baðlantýlar için uygun, yüksek mukavemetli, stick ambalajda anaerobik vida gevþemezlik ürünü.

Loctite 270 Yüksek gerilim ve yük altýndaki vida, cývata, somun ve saplamalarýn titreþim ile gevþemesini engeller, ayný zamanda sýzdýrmazlýk saðlar. Düzenli söküm iþlemi istenmeyen baðlantýlar için uygun, yüksek mukavemetli, anaerobik vida gevþemezlik ürünü.

Loctite 2700 Yüksek Mukavemetli Vida Gevşemezlik Ürünü

Loctite 2701 Yüksek gerilim ve yük altýndaki vida, cývata, somun ve saplamalarýn titreþim ile gevþemesini engeller, ayný zamanda sýzdýrmazlýk saðlar. Pasif yüzeylerde, örneðin yüksek alaþýmlý çelik, kullaným için uygundur. Düzenli söküm iþlemi istenmeyen baðlantýlar için uygun, yüksek mukavemetli, anaerobik vida gevþemezlik ürünü.

Loctite 271 Yüksek gerilim ve yük altýndaki vida, cývata, somun ve saplamalarýn titreþim ile gevþemesini engeller, ayný zamanda sýzdýrmazlýk saðlar. Düzenli söküm iþlemi istenmeyen baðlantýlar için uygun, yüksek mukavemetli, anaerobik vida gevþemezlik ürünü.

Loctite 272 Yüksek gerilim ve yük altýndaki vida, cývata, somun ve saplamalarýn titreþim ile gevþemesini engeller, ayný zamanda sýzdýrmazlýk saðlar. Düzenli söküm iþlemi istenmeyen baðlantýlar için uygun, yüksek mukavemetli, yüksek sýcaklýk dayanýmý olan anaerobik vida gevþemezlik ürünü.

Loctite 273 Yüksek gerilim ve yük altýndaki vida, cývata, somun ve saplamalarýn titreþim ile gevþemesini engeller, ayný zamanda sýzdýrmazlýk saðlar. Düzenli söküm iþlemi istenmeyen baðlantýlar için uygun, yüksek mukavemetli, anaerobik vida gevþemezlik ürünü.

Loctite 274 Bütün metal diþli baðlantýlar için uygundur. El aletleri ile sökülmeye imkan tanýyan orta mukavemette vida gevþemezlik ürünü.

Loctite 275 Vida, cývata, somun ve saplamalarýn titreþim ile gevþemesini engeller, ayný zamanda sýzdýrmazlýk saðlar. Düzenli söküm iþlemi istenmeyen baðlantýlar için uygun, yüksek mukavemetli, anaerobik vida gevþemezlik ürünü.

Loctite 277 Vida, cývata, somun ve saplamalarýn titreþim ile gevþemesini engeller, ayný zamanda sýzdýrmazlýk saðlar. Düzenli söküm iþlemi istenmeyen baðlantýlar için uygun, yüksek mukavemetli, anaerobik vida gevþemezlik ürünü.

Loctite 290 Elektrik baðlantýlarý, tespit vidalarý gibi önceden monte edilmiþ baðlantýlarýn gevþemezliði için kullanýlýr. Döküm malzemelerdeki kýlcal çatlaklarý doldurmak için de kullanýlabilir.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst