Motorsiklet önerisi alınır.

İyi günler. Hayırlı işler. Boy 187 kilo 120.(yerinde durduğu gibi durmuyor.) motor önerebilir misiniz. Altımda küçük durmasın fiyat max 8000 tl. cross olur. touring olur. Naked olur. Enduro olur.

8 bine touring veya enduro ve de küçük durmasın.

Önerileri bende merak ediyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyi günler. Hayırlı işler. Boy 187 kilo 120.(yerinde durduğu gibi durmuyor.) motor önerebilir misiniz. Altımda küçük durmasın fiyat max 8000 tl. cross olur. touring olur. Naked olur. Enduro olur.

Hemen hemen ölçülerimiz aynı 8000 e bize göre motosiklet bulursan haber et :)

xt600 beğendim. "cc" ne göre ne kadar düşük fiyatlı. crf 250 L cc düşük pahalı

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:17 ----------

büyük ihtimal pulsar olacak. ns 150 ile ns 200 arasında boy farkı var mı. kullanan varsa ?

Benim nacizane düşüncem motorun altınızda nasıl göründüğü değil. Motor altınızdayken size verdiği keyif ve güvendir. Oyüzden boşverin dışarıdan nasıl göründüğünü. Bütçenize göre bişey bakın derim ilk başta. Size uygun olmadıktan sonra görüntüsü bi işe yaramaz

Apache 200 modeli mayısta gelecek eğer fiyat tuzlu olursa,2.el Ns200 alıp bakarım dalgama...

Hee kronikmiş ıvır zıvır teranesi okunuyor yoh alma pişman olursun...bana sökmez,t.şşağımla ezerim motoru :)

Not:Biraz kaba oldu.

servis 10-11 olur diye apache 200 e sordum

Hemen hemen ölçülerimiz aynı 8000 e bize göre motosiklet bulursan haber et :)

valla illa gidip 600 cc yukarı almak lazım. yok böle bişi. benım aklımda pulsar 150 ns vardı benden zayıf biri binmiş. altımda oyuncak gibi kalyo dedi. moraller alt üst :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:26 ----------

Benim nacizane düşüncem motorun altınızda nasıl göründüğü değil. Motor altınızdayken size verdiği keyif ve güvendir. Oyüzden boşverin dışarıdan nasıl göründüğünü. Bütçenize göre bişey bakın derim ilk başta. Size uygun olmadıktan sonra görüntüsü bi işe yaramaz

çok haklısınız. ya honda crf 250 L yada pulsar 150veya 250 ns düşünüyorum onlar yüksek. zamanımın çoğu ovada düz arazi yollarında geçiyor. varsa öneriniz alırım. yüksek olmalı. 10 bine kadar bütçe var

Kuba superlight 200 alabilirsin 0 olarak tarzına uyarsa sıfırı 10 binmiş pardon ns150 alıcağına gel tvs al 7000 e alırsın peşin ns150 den daha iyi ns150 de kullandım lakin satarken zarar edersin uzun süre değişmiyceksen motoru tvs ideal

Son düzenleme:
Pulsarın 250 cc yok.Varsada burda yok.Pulsar selesi yüksek.En güzel motor senin alacağın motor ne ise o.Kimse malına bok sürdürmez.Ben 3 tane pulsar değiştirdim.2015-2016-2017 ilk ikisinde ön kısımda zırıltıdan başka birşey yoktu.İkinci aldığım rampa aşşağı inerken birkere stop etti ondan sonrada hiç etmedi.Son motor 2017 olanın elektrik tesisatı öncekilerden çok farklı.Akünün şarjı iyi olursa ekranda resetlemede olmuyor.Ama dominar öyle değil.Aylarca sürme sonra git bas marşa hemen alıyor ve ekranda sıkıntı olmuyor.Pulsarda aylarca binme ekran sıfırlar.Ben pulsarlarımı toplasan 3 kere redline sokmamışımdır.

Pulsarın 250 cc yok.Varsada burda yok.Pulsar selesi yüksek.En güzel motor senin alacağın motor ne ise o.Kimse malına bok sürdürmez.Ben 3 tane pulsar değiştirdim.2015-2016-2017 ilk ikisinde ön kısımda zırıltıdan başka birşey yoktu.İkinci aldığım rampa aşşağı inerken birkere stop etti ondan sonrada hiç etmedi.Son motor 2017 olanın elektrik tesisatı öncekilerden çok farklı.Akünün şarjı iyi olursa ekranda resetlemede olmuyor.Ama dominar öyle değil.Aylarca sürme sonra git bas marşa hemen alıyor ve ekranda sıkıntı olmuyor.Pulsarda aylarca binme ekran sıfırlar.Ben pulsarlarımı toplasan 3 kere redline sokmamışımdır.

yanlış yazmısım ns 200 yazıcaktım. illaki teknik elektronik arıza oluyor. zaten onlar olmazsa hiç heycanı kalmaz. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:09 ----------

Kuba superlight 200 alabilirsin 0 olarak tarzına uyarsa sıfırı 10 binmiş pardon ns150 alıcağına gel tvs al 7000 e alırsın peşin ns150 den daha iyi ns150 de kullandım lakin satarken zarar edersin uzun süre değişmiyceksen motoru tvs ideal

bütün motor çeşitleri güzel ama benım kullanacagım alanda cruiser mantıklı değil eyw.

GTS 250i EVO, RX3i Evo, Joyride Evo 200i, Piaggio X Evo 250. Evolu günler :queen:

Seçeneklerin içinde maxi scooter yok ama ben hep oradan yürüdüm. Xmax'de alabilirsin ama bunlarda Evo yok ya ondan öneresim gelmedi :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nasıl göründüğü değilde rahat değil.Rahat olsa kimin ne dediği önemli değil.Mondial destro 250 var onun üstüne oturdum sanki beni baş aşşağı yukarı kaldırmışlar :D Üstünde otururken rahat değilimkli sürerken nasıl rahat olcam ?

Son düzenleme:
Rtr200 Abs

Dostum 10-11 olsa hemen alırım,bence 13-15 bandında olabilir,ama ideali max 11.900 veya 12.500.

+Kaydırmalı debriyaj var
+Bosch Enjeksiyon

hocam 15 te kimse vermez yani 3 daha koyar cbr250 alırım onu alana kadar ama abs takıntısı olanlar kıyar belki paraya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar