MOTORSİKLET MOTOR DEĞİŞİMİ

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaş öncelikle merhaba,
Öncelikle bir sorum olucak, aktif olarak kullandığım Honda crf 250 l motorsikletim var,plakalı ve ruhsatlı. Ben bu motorsikletin motor bloğunu başka bir motorsikletin ki ile değiştirmek istiyorum örnek olarak 750-1000 cc arası. Proje olarak herhangi bir sıkıntısı yok. çizimi oturması denesi vs. tamamdır. Benim bilmediğim husus şu ki, ruhsata işletmesi ve muayneden geçmesi durumları nasıl olucaktır? bu konuda beni bilgilendirir misiniz, çok teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için.

Arkadaş öncelikle merhaba,
Öncelikle bir sorum olucak, aktif olarak kullandığım Honda crf 250 l motorsikletim var,plakalı ve ruhsatlı. Ben bu motorsikletin motor bloğunu başka bir motorsikletin ki ile değiştirmek istiyorum örnek olarak 750-1000 cc arası. Proje olarak herhangi bir sıkıntısı yok. çizimi oturması denesi vs. tamamdır. Benim bilmediğim husus şu ki, ruhsata işletmesi ve muayneden geçmesi durumları nasıl olucaktır? bu konuda beni bilgilendirir misiniz, çok teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için.
Hocam şasi öyle bir motoru nasıl taşıyabilecek?

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Siz trafiğe ne taraflarda çıkıyorsunuz?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İşin teknik boyutunu bilmiyorum ama 2-3 ay önce motoru muayeneye götürdüğümde ne şasi numarası kontrol edildi ne de motor seri numarası.

Ben üç kere motosiklet muayene ettirdim hiçbirinde ne motor ne şasiyle alakalı hiç bir işlem veya gözlem yapmadılar.

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Blok patlatan, krank kıranlar vs. çok çıkma motor takıyorlar. Hatta ülkede terimi bile var kelle motor diye :D Kimsenin umrunda olmuyor.

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
CRF250 Rally'ye Nc 750 motoru (ve vites kutusu gibi gerekli diğer aksam) takılsa süper olurdu diye düşünmüşlüğüm yok değil. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar