motorsiklet kullanan kız yokmu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
burdayız tess,
hoşgeldin:)

Forumdan Uzaklaştırıldı

Son düzenleme:
Motosikleti
Su Motoru
Aleste gir içeri bakim :p çocuklar ağlıyor ...

egelim demiş ki :Naçizane görüşüm şudur ki, Motosiklet bayanlara göre değil !İşte nasıl araba kullandıklarını görüyoruz.
valla bu yoruma ne denir bilmiyorum bravo yani sana motorcuların birbirine destek olması gerekirken yok bayanlar kötü kullanıyorum yok erkekler kötü kullanıyorlar gibi çocukca muhabbetler gerçekten çok üzücü ne yani biz de burada kaç kez erkekler yüzünden kaza tehlikesi geçirdiğimizi mi yazalım hem motorda hem de arabada çok saçma
*****haydi kızlar motora*****

nurguldemirbay' Alıntı:
egelim *****haydi kızlar motora*****

Bu super iste :p Hatta motor alamayan ama motor asigi olan kizlarimiz icin konser verelim.. Onlari motorlandiralim! hee hee
Motor kullanan bildiginiz bir bayan sanatci var mi?? :queen:

nurguldemirbay' Alıntı:
egelim demiş ki :Naçizane görüşüm şudur ki, Motosiklet bayanlara göre değil !İşte nasıl araba kullandıklarını görüyoruz.
valla bu yoruma ne denir bilmiyorum bravo yani sana motorcuların birbirine destek olması gerekirken yok bayanlar kötü kullanıyorum yok erkekler kötü kullanıyorlar gibi çocukca muhabbetler gerçekten çok üzücü ne yani biz de burada kaç kez erkekler yüzünden kaza tehlikesi geçirdiğimizi mi yazalım hem motorda hem de arabada çok saçma
*****haydi kızlar motora*****

bayanlar şiddet ve celal inizi anlıyorum ama ufak bir düzeltme yapmak istedim egelim bir başka mesajdan alıntı yapmak istemiş ancak becerememiş çocuk mesajının en altında bu yorumu kınamış zaten ve aynen şu hareketi yapmış yorumsuz diyerek :farao:
bedri iyi bir çocuktur ve geniş düşünceli modern bir arkadaştır bayanlarlada arası iyidir ..... :p bence küçük bir özürü hak ediyor :bounce:

bayan olmaz olurmu :)) bak bende varım mesela gercı bende cok yenıyım bu ay sonunda alıyorum motorumu.

evet mesajı tekrar okuyunca alıntı olduğu anlaşıyor egelimden özür dilerim gerçi kendisine hitaben bir şey söylemedim o yazıya hitaben söyledim ama olsun yanlış anlaşma olmuş ama arkadaş böyle alıntı mı olur ya

alestacım var tuba özay manken hastasıyımdır

siz gidin elinizin hamuruyla ne işiniz var beee

yaa kusura bakmayın ben şimdiye kadar hiç alıntı yapmadım msj larımda ilk defa yapayım dedim onuda elime yüzüme bulaştırdım:salut: bu arada bayanlar ı motor kullanma konusunda destekliyorum:cat: lütfen erkekleri yollarda yalnız bırakmayın :cherry: sizlere her zaman ihtiyacımız var :wiinkk: bu arada kenan abi sağol konuyu aydınlattığın için:cat:

ne iyi ettinde geldin :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hoşgeldiniz bayanlar :rendeer:

PELİNCE - TESS sizleri bekleriz toplantılara, grup sürüsleriyle gezilere katılmak isterseniz buyrun...:bounce:

ayrıca egelim i yanlış anladınız dostlarım, ama neyseki sorun çözülmüş.... :queen:

hoşgeldiiiiinnnn bayan arkadaş yokmu sorunu ve nete fazla giremiyolar cevabını esefle kınıyorum:cyclopsan geyik muhabbetleri takip ederseniz sitede aktif bi bayan olduğunu görürsünüzzzzz:rendeer:

merhabalar. evet arkadaslar bende yeni sayılırım buralarda ama var baya bayan.Bende onlardan biriyim. Merak etme yani. Bu arada bayanlar kotu sürüyor konusuna gelince e kardesim rahatmı bırakıyorlar. Arabadayken üstümüze cıkıyorlardı simdi motorla istanbul trafiginde napcam hiç bilmiyorum. Neyse kask saolsun :bounce:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar