Motorsiklet komple boyama yardım

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ilk defa bir motorum olcak benimde YK250-21 R-Samurai alıcam kısmetse yanlız bu motorun sadece rengğini beyenmedim en çok istediğim renk yeşil K.ninja 250 gibi acaba bu alacağım motoru yeşlile boyatma ihtimalimiz varmı komik dururmu durmazmı yani demek istediğim görünüş ninja 250 gibi olurmu biraz garip soru oldu ama kusura bakmayın birde bana kaça patlar siz değerli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim bu arada alacağım motorsiklet 2014 model 138 km'de 6 bine alıcam

Değeri düşer, satışı zorlaşır.
Ortalam 600TL ye heryeri boyatabilirsin. Parçaları söküp kaydı ile. Serviste söküm takım içinde 100TL civarı isteyebilirler.

Boyatabilirsin fakat vereceğin para astarından pahalı olabilir. Ülkemizde boya takıntısı olan insanlar var. Arabalarda da bu durum böyle. Satmak isterse eğer beğenmediğim için boyattm, customization yaptım ruhsata işledim desen de kafalarda hep kesin kazalıdır bu izlenimi uyandıracaktır. Belki kaplatmayı düşünebilirsin. Bilmiyorum yaparlar mı uğraşırlar mı ama bu daha mantıklı olabilir senin durumunda ;)

Motosikleti
Cruiser
Bir de yasal prosedürler var onlarla da uğraşman lazım..

aklıma takılan bir soru: farklı renk plastidip yapınca ruhsata işletiliyor mu? soyulabiliyor ya ondan sordum..

aklıma takılan bir soru: farklı renk plastidip yapınca ruhsata işletiliyor mu? soyulabiliyor ya ondan sordum..

evet ruhsata işlentmen gerek.
ama diyelim koskoca motor simsiyah. sen bir iki ufak çizgi beyaz yaptın onu işletmene gerek yok.
ama siyah motoru komple beyaz yaptın o zaman seve seve ruhsata işletmelisin

Grenajları söküp kaplatıcaksın boyaya gerek yok zateb kaplama boyadan daha iyi duruyor. Grenajları söküp götür hallederler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar