motorsiklet kendi kendine fren yapıyor

motorsiklette giderken boşa aldığımda motor kendi kendine yavaşlamaya başlıyor ve duruyor bayır aşağıda da aynısını yapıyor arka disk aşırı derecede ısınıyor sebebi nedir motor mondial rx3i evo

Fark etmeden , ayak freni yapıyorsunuz , yahut fren ayarı sıkı , servisine uğrayın.

Motoru çalıştırın , sehpaya alın arkasına bakın stop yanıyormu diye.

Herşekilde servise/ustaya uğrayın basit iş, yapmazsanız disk/balata yıpratırsınız.

Arka disk sıcak olduğuna göre bir şekilde motor frenliyor
Manet değiştirmişsinizsir. Ama uygun olmayan manet takılmıştır.
Arka disk yamuk olabilir.
Arka kaliperin pistonları pislikten kilitlenmiştir bakıma ihtiyacı vardır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fark etmeden , ayak freni yapıyorsunuz , yahut fren ayarı sıkı , servisine uğrayın.

Motoru çalıştırın , sehpaya alın arkasına bakın stop yanıyormu diye.

Herşekilde servise/ustaya uğrayın basit iş, yapmazsanız disk/balata yıpratırsınız.

Carbondioxid
Hocam siteden size mesaj ile ulaşmaya çalışıyorum ama heralde mesajlar gitmiyor. Benim giden mesajlarda hiçbirşey gözükmüyor.Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var,

bu arada konuyu açan arkadaşım kusura bakma

Carbondioxid
Hocam siteden size mesaj ile ulaşmaya çalışıyorum ama heralde mesajlar gitmiyor. Benim giden mesajlarda hiçbirşey gözükmüyor.Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var,

bu arada konuyu açan arkadaşım kusura bakma

Mesajlarınızı yeni görüyorum , kusura bakmayın siteye pek giresim gelmiyor artık , 5-6 ay'da bir girip bakıyorum.

Sorununuza gelince , muhtemelen bu başlıkta değindiğimi hatırlıyorum , Dellorto 34 mm karburatör şamandrası içerisine , benzin alıp denge bozuyor , şamandrayı değişirseniz sorun çözülür.

Muadili için denediğim karbüratörler oldu , hiç biri Dellorto 34 mm'nin performansının yanına dahi yaklaşamıyor.

Şamandrayı , İngiltere dellorto sitesinden sipariş edip , 2 hafta beklemiştim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar