Motorsiklet kazası: 3 ölü

kaza işte bu ilginçte gelsekaza o yolda nasıl olmuş merak edıyor insan ALLAH rahmet eylesın gerıde kalanlarada sabır versın

bu yolu ve bu dağı bilirim çoık geçdim burdan gelibolu(eğritaş) giderken çok yüksek dağ ürkütücü çıktığın zaman en tepesine kulakların bi garip oluyor:)):)

Allah rahmet eylesin, günahlarını affetsin. Mekanları cennet olsun inşallah.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun..

allah rahmet eylesin kötü bir tesadüf olmuş mekanları cennet olsun ....

Çanakkale'de Motor Kazası: 3 ÖLÜ!

Arkadaşlar, bugün İstanbuldan Çanakkale'ye gelen arkadaşımla buluşacaktım. motorumla Biga'dan çanakkale'ye gitmeyi düşünüyodum. sabah arkadaşımla görüştüğümde, motorla gelme yolda çok kötü bi motor kazası gördüm, cesetleri tabuta koyuyolardı dedi.. bende yine bu gece acaip kötü bi rüya gördüm.. ve motorumla yola çıkmadım...

şimdi tesadüfen haberlere bakarken arkadaşımın bahsettiği motor kazasını gördüm....... gerçekten çok çok kötü.......
ilgili haberi ve fotoğrafı sizinle ÜZÜLEREK paylaşıyorum..
umarım ibret olur.. trafikte daha dikkatli olmamız gerektiğine örnek olur...
Haber: AA

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o

Gelibolu'da Motosiklet Kazası: 3 Ölü.

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki trafik kazasında 3 kişi öldü.
Keşan'dan Gelibolu'ya giden Kadir Harput'un (22) kullandığı 22 FK 849 plakalı motosiklet ile karşı yönden gelen Berkan Yamak yönetimindeki 22 RC 683 plakalı motosikletin Korudağ mevkisinde çarpışması sonucu ölen polis memuru Ramazan Harput (47) ile oğlu Kadir Harput'un cenazeleri ambulansla getirildiği Çanakkale'de devlet hastanesi morguna konuldu.
Kazada hayatını kaybeden Berkan Yamak'ın cenazesi ise Edirne'nin Keşan ilçesine gönderildi.

976518204a2baa94925b269.jpg

-
61511069.jpg

işaretli yerde malesef ramazan harput ismi yazıyor...............

Özür dilerim, konu daha önce açılmış.. ama benim eklediğim haberdeki isimler doğru olan.. diğer haberde ERKAN AKÇA ismi geçiyodu.. öyle biri ölmemiş... ayrıca fotoğraf da bu kazaya ait... diğer konu
http://www.motosiklet.net/forum/taziye-tebrik-ve-kutlamalar/61889-motorsiklet-kazasi-3-olu.html
adresinde..
yönetici arkadaşlar gereğini yapar umarım...

Son düzenleme:
ALLAH cc rahmet etsin vefat eden arkadaşlara .Ailelerinede sabırlar versin.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İyide bu resimler bu kazaya ait değil ki?..... :farao:
2-3 mesaj önceki arkadaş koymuş gerçek resimleri..... :cat:

Madem elinizde resim yok koymayın bari...... .nasıl bir habercilik anlayışıdır bu... :farao:

Ayrıca Plakaların 22 olması normal.... Korudağ edirneye bağlı zaten... Gelibolu ile alakası yok.... Yaklaşık 40-50 km mesafe var geliboluya......

Allah rahmet eylesin...

Son düzenleme:
allah rahmet eylesin. baba ve oğlu aynı motorda :(:( önce koruma , sonra dikkat !!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar