Motorsiklet ısınınca boğuluyor?

Selamun aleyküm arkadaşlar. Benim sorunum motorsiklet ısınınca boğuluyor acaba neden böyle oluyor. Sebebr nedir sizce. ? Simdiden teşekkürler. (Mondial Mtc 250)

Dostum bunun sebebi çok şey olabilir. Subap ayarı, karbüratör pistir.Eğer yanlış anlamadiysam makina normal çalışıyor, 15-20 km gidince birden bire teklemeye başlıyor, gaz yemiyor,devir göstergesi belli bir yerden sonra yükselmiyor doğru mu.

Dostum bunun sebebi çok şey olabilir. Subap ayarı, karbüratör pistir.Eğer yanlış anlamadiysam makina normal çalışıyor, 15-20 km gidince birden bire teklemeye başlıyor, gaz yemiyor,devir göstergesi belli bir yerden sonra yükselmiyor doğru mu.

Aynısı bana olmustu 1 2 gun sonra motor calısmamıstı ktm servısıne goturdugumde adam 5 dakıkada halletmıstı 1 2 bısı yaptı motor baya bı karaduman attı kendıne geldı

bujiyi sök bir bak. büyük ihtimal siyah olmuştur buji başları. motorun jikle ayarında sıkıntı var diye tahmin ediyorum.

jikle ayarını düzeltmesini rica et yapan arkadaştan. motorun jikle ve hava ayarını motor sıcakken yapsın. yeni çalıştırıp ayar yaparsa motor ısınınca boğulması muhtemel.

kolay gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar