MOTORSİKLET İLE UZUN YOL

MERHABA ABİLER KARDEŞLER. BEN MOTORSİKLETLE ÇOK İÇLİ DIŞLI OLAN BİRİSİ DEĞİLİM YAKLAŞIK 2-3 AYDIR KULLANIYORUM. SİZLERE Bİ SORUM OLUCAK. ŞUANDA KULLANMIŞ OLDUĞUM MOTORSİKLET SYM FİDDLE 125 BUNUNLA İSTANBUL BİLECİK ARASI GİDİP GELMEK İSTESEM HERHANGİ Bİ SIKINTI OLURMU. SADECE GİDİŞ 250 KM GİDİŞ DÖNÜŞ TOPLAMDA 500 KM AMA UZUN YOL SONUCTA. ÖNERİLERİNİZİ VE EDİNMİŞ OLDUĞUNUZ TECRÜBELERİ ALABİLİRMİYİM : )

yoruldukça dinlenmeyi ihmal etme 500km yolu 1 günde bayağı dinlene dinlene bitirirsin.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MERHABA ABİLER KARDEŞLER. BEN MOTORSİKLETLE ÇOK İÇLİ DIŞLI OLAN BİRİSİ DEĞİLİM YAKLAŞIK 2-3 AYDIR KULLANIYORUM. SİZLERE Bİ SORUM OLUCAK. ŞUANDA KULLANMIŞ OLDUĞUM MOTORSİKLET SYM FİDDLE 125 BUNUNLA İSTANBUL BİLECİK ARASI GİDİP GELMEK İSTESEM HERHANGİ Bİ SIKINTI OLURMU. SADECE GİDİŞ 250 KM GİDİŞ DÖNÜŞ TOPLAMDA 500 KM AMA UZUN YOL SONUCTA. ÖNERİLERİNİZİ VE EDİNMİŞ OLDUĞUNUZ TECRÜBELERİ ALABİLİRMİYİM : )

Merhaba öncelikle şehirler arası yol kısmen şehir içinden daha risksiz görülse de, şehir arası oluşan kazalar da hız sınırı daha yüksek olduğu için ölüm riski daha fazla, o yüzden lütfen tam ekipmanlı ve çok dikkatli yol alınız. Aynı zaman da kullandığınız motosiklet hava soğutmalı olduğu için ve şuan ki hava sıcaklıkları yüksek olduğu için mola sayınızı yüksek tutmanız lazım misal 80km de bir 15 20dk şeklinde şayet ekipmanlı ve mola vererek yol alırsanız ne motosiklet adına nede sizin adınıza bir sorun çıkacağını düşünmemekteyim, şimdiden iyi yolcukluklar dilerim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Öncelikle asgari güvenlik ekipmanlarin olan kask mont eldiven ve dizlik var mı?
Bunlar varsa virajlarda dikkatli olmak koşuluyla (scooter lastik küçük) , bakımlı bir motorla dinlene dinlene dünyayı dolaşırsın, sıkıntın olmasın.
@Ufuk Uzun dediği gibi molalarda çok önemli, çok su kaybedeceksin ve elin ayağın uyusmaya başlayacak bunun için mola yapmalısın, bu esnada motor da dinlenmiş olacaktır zaten.

Son olarak son hızın zayıf, sollamalara çok ama çok dikkatli çık, mümkünse yapma, şeriti araba gibi kullan aynalara çok dikkatli bak gerisi problem değil, iyi yolculuklar dilerim.

Verona (italya) da otoban da 95 model vespa 200 ile 500 km giden amcaya rast gelmiştim, yeter ki iste ve kontrollü olarak demişti ;)

Sonuc olarak gidersin sıkma canını;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar