Evet metal, Debriyaj setinde plakalar bir sac bir balata olarak dizilir. Bu arada siz Motorsilk satış temsilcisimisiniz ?Peki ıslak debriyaj balatasının temas ettiği yuzey metal mi? Yoksa karsılıklı 2 balata mı birbirine temas ediyor?
Evet metal, Debriyaj setinde plakalar bir sac bir balata olarak dizilir. Bu arada siz Motorsilk satış temsilcisimisiniz ?
Envai çeşit özellikte yağlar var.
Aynı yağın motosiklet için olanı ile otomobil için olanı neden farklı sence eğer hepsi yağsa.
Önce yağları araştır. En azından şu motosilk i araştırdığının yarısı kadar.
Ozaman aradaki farkları öğreneceksin.
Zeytin yağıca yağ ama bi araca koyanı hiç görmedim. Belkide çok faydalı olucak ...
Sıradan bir yağ 125 cc için hiçbir şey fark ettirmeyebilir fakat yüksek devirli bir motorda durum farklı.
ben araba yağı koydum. Ama dizel kamyon yağı kullananlara ne demeli?
Zeytin yağıca yağ ama bi araca koyanı hiç görmedim. Belkide çok faydalı olucak ...
Motorsilk esasen yag katkısı degil metal katkısı. Metalin çizilen zarar goren yerlerine yapışıyor ve metali ilk gunku haline getiriyor. Ustunde de ince bir tabaka oluşturup surtunmeyi 0,01'e indiriyor. Tam 150 bin km boyunca metalde kalıyor ve metali aşınmaya karsı korumaya devam ediyor.
ben bu motosikten aldım geçen gün
usta dedi ne yapacaksın 125 cc motorda bunu bende
dedim ağzı açık kaldı
Siz hangi marka model motorda kullandınız? Debriyaj sistemi ıslak mıydı kuru muydu?
ben bu tarz ürünlerde bir fayda görüleceğine inanmıyorum
yukarıdaki yorumumda eleştiri mizah tarzı karışık bir şey yapmışım gece :cherry:
yalnız sabah yatınca rüyama girdi bu önceden 444 ler vardı dişliye sürüyorlardı yağsız bile çalışıyordu makineler ısınıyor kızarıyor duman çıkıyor ama çalışıyordu
Ben otomobilde kullandım cok buyuk yararını gordum. Ama ıslak debriyajda benımde kafamda soru işaretleri oluştu kaydırma yapar mı acaba diye :silent: Kuru debriyajlı motorsiklette kullanan çıktı ancak ıslak debriyajlı motorsiklette henuz kullanan cıkmadı forumda. Ama bizim vatandasımızın mizah anlayısı bilime bakıs acısı boyle malesef. Ha bide eleştiri.. Millet marsa gidiyor biz yerimizde sayıyoruz bu yuzden. Ben burda onemli bir konu acmısım kimisi eleştirmiş, kimisi reklam demiş, kimisi mizah yapmıs kendince... Konu dısı yorum yapmayı seven, ren geyiğini sevenler cok. Normal tabi boyle şeyler herkesin ciddiyeti, kişiliği farklı; yapacak bişey yok bu konuda..
Motor yağına ek olarak başka yağ katkı maddesi kullanmak yararlı mıdır?
Hayır, yararlı değildir. Çünkü motorun ihtiyacı olan tüm katıklar kaliteli bir motor yağında zaten vardır. Yapışan ve viskozite artıran olmak üzere iki gruba ayrılan katıklar, motor yağının katık dengesini bozarak uzun vadede motora zarar verir. Otomobil üreticileri dışarıdan katık kullanılmasını tavsiye etmezler.
Motor yağı katığı kullanmanın sakıncaları şunlardır:
Yağa sonradan ilave edilen katıklar, motor yağının mevcut katıklarıyla reaksiyona girip yapısını bozabilir. Bu durumda genelde yağda katılaşma şikayetleri oluşmaktadır
Yine bu katıklar, silindir duvarlarında daha iyi yağlama için açılan honlama çizgilerini tıkar. Bu da yağın silindir duvarlarına tutunmasını zorlaştırarak yağ filminin oluşmasını engeller ve motor aşınmasını artırır
Alıntı : http://www.castrol.com/castrol/faq.do?categoryId=73024007&contentId=6008642#6
Motorsilk esasen yag katkısı degil metal katkısı. Metalin çizilen zarar goren yerlerine yapışıyor ve metali ilk gunku haline getiriyor. Ustunde de ince bir tabaka oluşturup surtunmeyi 0,01'e indiriyor. Tam 150 bin km boyunca metalde kalıyor ve metali aşınmaya karsı korumaya devam ediyor.