Çok yararlı bir alet değil, gündüz kullansam özellikle kötü göründüğü için sökerim ama gece için hele gece uzun yol için gayet iyi bence.
İki gözü de lazer ameliyatlı biri olarak söylüyorum bu ışıktan gerçekten rahatsız olacak kişilerin astigmatı vardır %99, gözlüksüz zaten motosiklete binmesinler. Lazer ameliyatı sonrası Halo burst efekti yaşıyorum parlak ışıklarda, beni bile çok az rahatsız ediyor. Yoksa fren yapan adamdan da rahatsız olmanız lazım. Yokuş aşağı inerken fren sıkan bırakan adamla aynı muhabbeti farklı bir mevzu yok. 3 5 saniyede bir çakıyor.
Sis lambası falan baya alakasız muhabbet, 50 liraya alınıp dümdüz takılan fukara xenon farlar, aliexpress sis lambalarının %90'ı kör ediyor. Ben de itlik serserilik olsun diye takan arabaların, jiplerin sol aynasına geçip selektör atıyorum.
Lütfen her gün dağdan dağa, o off road senin bu dakar benim gezmiyorsanız İstanbul içinden çıkmayan endurolarınıza stadyum ışığı gibi sis lambası takmayın, takılıysa da açmayın valla kör oluyoruz.
Işıkla ilgili tek oynama normal ampülü yakın değerlerde Led'e çevirme olmalı, onun dışında muayeneden geçmemeli bence. Ayarsız far baya rahatsız ediyor çünkü.