Motorsiklet icin alarm garanti bozarmi ?

Arkadaslar 2018 model pcx var alarm baglatmayi dusunuyorum ama bazi servisler garanti disi kalir motor diyor bazilari getir baglayalim ucret karsiliginda diyor ben acikcasi birsey anlamadim bu isten bu garanti isi nabza gore serbet isimidir ? Yada bilgisi olan bir arkadas aydinlatirmi bu konuyu

servisye taktırırsan garantiyi bozmaz ama biraz fiyatta giydirirler sana,ancak dışarda taktırırsan moku yedin kesinlikle garantiden çıkar..(alarmı serviste taktırmazsın haa):) garantiden çıkaralımda gör sen hesabı

Son düzenleme:
alarmi ben de dusundum de serviste taktircagina kasko yaptir kafan daha rahat olur

Hocam kasko arastirmadim hic onada bakarim fiyatlar neler diye ama ilk etapta alarm var aklimda

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------

servisye taktırırsan garantiyi bozmaz ama biraz fiyatta giydirirler sana,ancak dışarda taktırırsan moku yedin kesinlikle garantiden çıkar..(alarmı serviste taktırmazsın haa):) garantiden çıkaralımda gör sen hesabı

Hocam opecekler desene artik ne kadar istelerse montaj icin :)

garanti dışı kalabilir onun yerine kalın zincir ve alarmlı disk kilidi tavsiye ederim. Tabi bağlayacağınız yer de önemli. Çok tekin bir mahalle değilse kasko şart.

servislerde işçilik saati 90-100 lira civarında, ancak usta ile aranız iyi ise kayda girmeden 10 dakkada hallettirebilir, üzerine bedava kahve bile içebilirsiniz.
şahsen ben öyle yapıyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar