Motorsiklet hırsızlığını önlemek için gps takip cihazı tavsiyesi

Motorsiklet hırsızlığını önlemek için gps takip cihazı tavsiyesi verebilir misniz arkadaşlar

en aklıma yatan yöntem bu fiyat performans olarak iyi cihazlar önerebilir misiniz kullanan ve memnun olan arkadaşlarda tavsiyede bulunursa sevinirim

Yada başka hırsızlığa karşı önlemleriniz varsa burdan paylaşırsanız herkesein işine yarar şimdiden teşekkürler

Bende tam buna benzer bir konu açacaktım iyi oldu açtığınız. Hırsızlığa karşı ne gibi önlemler alabiliriz acaba? Malum herkesin kapalı garajı yok :)

Evet ortak bir akıl oluşturursak çok iyi olur gps cihazı bana en mantıklısı gibi geldi kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini bizimle paylaşırsa yararlı olur

Bende bir ara bunu kafaya takmistim. Sanırım en iyisi orta halli bir android telefon, iki adet 10400 mah taşınabilir şarj, android cihazımi bul uygulaması iş görür gibi.

Bende bir ara bunu kafaya takmistim. Sanırım en iyisi orta halli bir android telefon, iki adet 10400 mah taşınabilir şarj, android cihazımi bul uygulaması iş görür gibi.

Sürekli internet paylaşımı gerekli hat alınacak internet paketi yapılacak uzun iş bende düşündüm

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
Gps takip cihazı hırsızlığı önlemez ki.
Çalınırsa bulmak konusunda yardımcı olur.

Alarm, branda, zincir gibi önlemlerle birlikte kullanmak gerek.

En güzel öneriyi size rent a car cılar verir. Bu gps işini onlardan daha iyi kimse bilemez :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hırsıza kilit, gps, branda dayanmaz, en temizi kasko.

Ben aracımda piranha marka ats kullanıyorum. İlk sefer yıllık 400lira sonra her yıl 110lira.

Her şeyi ayarlayabiliyorsunuz max hiz belirleyip limit asildiginda mesaj geliyor aynı şekilde bölge belirleyip yine dışına çikildiginda mesaj geliyor günlük raporlar mevcut kaç km yapılmış ne zaman kontak çevrilmiş kapanmis vs vs

Hatta uzaktan motor bile kapatma özelliği var bazı firmalarda.

motoru çaldırmamak için en iyi önlemi alacaksın,çalındıktan sonra parçalamaları çok kısa sürer ve cihazda bi işe yaramaz,hadi buldun diyelim gidip şebekenin içinemi dalacan,,polise gidecen bukadar terör olaylarından sıra gelicekte,onları ikna edecende senin motorun peşine düşeceklerde o zamana kadar senin motorun parçaları başka motorlara çoktan takılmış olur

tedbiri önce alıcan,zincir kilit,alarmlı disk kilidi 2 tane,alarm (koftirikten değil en iyilerini alacan)ve branda

Son düzenleme:
internete gerek yok aliexpress de falan satılıyor.. sadece bir hat takmanız yeterli.. o hatta belli kodlar var o kodları yazıp mesaj attığınızda o gps kutucuğu size sms olarak koordinatlarını veriyor.. o koordinatları android cihazlar otomatik tanıyor zaten tıkladınmı google harita üstünde hemen yerini gösteriyor iphone larda koordinatı elle yazmak gerekiyordu.. arkadaşa almışdık ordan biliyorum kurcalamışdım baya.

yalnız şöyle bir şey var iki tip var o makinadan biri pille çalışanki 2 günde 3 günde bir şarj etmeniz gerekli yoksa şarjı bitiyor biride direk elektrik hattı çekilen ondada motoru sık sık çalıştırmanız lazım yani motor 5 gün 1 hafta falan yatarsa akünüzü bitirebilir.. tabi hırsız biraz zeki ise aküden çekilen hattı görürse kendide koparabilir..

çok profesyönel ürünlerde var ama onu yapabilicek elektrikçi yok .. o minik gps kutularında farları yakma,dörtlüleri yakma, motoru nerde olursa olsun stop ettirme özellikleri falanda var ama elektrik bilgisi istiyor..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yıllık üyelikler var hocam 300 tl civarı fiyatları olanlardan bir tanesine üye olmak lazım. Bende düşünüyorum. Ama biraz elimin genişlemesi lazım onu bekliyorum.

ekranı kırılan s3 telefonumu gps cihazı yapabilir miyim diye uğraşıyorum. ekran, titreşim motoru , speaker gibi kısımlarını söktüm. cihazı root layıp uzaktan erişebileceğim, sms mesajlarıyla yönetebileceğim uygulamalar kurdum. şarjı bitip telefon kapanırsa diye şarj olurken otomatik açılma ekledim. cihazdan gps konum, gsm baz istasyon konumu, aramada otomatik çağrı cevaplama sayesinde ortam dinleme, wifi ile cevredeki wifi isimleri gibi bilgileri alabiliyorum.
VYrRgv.jpg

nrOo5M.jpg

Son düzenleme:
aliexpresste 50 tl satıyorlar ürün sana gelince satıcıya imei kodunu gönderiyormuşun saticida o kodu aktif ediyormuş ondan sonra cihazı kullanabilirsin imei kodu aktif olduktan sonra cihazı kendi telefonundan arayınca senin telefona mesaj olarak konum atıyormuş

araba için
link

motor için
link
aliexpresste fiyatı 30 tl aynı ürün türkiyede 150 tl

Son düzenleme:
kasko yaptıran var mı? motorun değerine göreyse düşünülebilir. 5 bin tl motora 1000 kasko ödersek kötü.

mrb bende aliexpress'den 10 dolara alıcamda imei si 1-2 ay sonra kapanırsa ne yapıcam? imeisini kayıt mı ettiricem? kayıt parası cihazın 10 katı çıkmasın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar