Motorsiklet dünyasına merhaba...

Tüm motosiklet.net kullanıcılarına selamlar yollayarak mesajıma başlamak istiyorum. Eskişehirde Bil. Mühendisi olarak çalışmaktayım ve içimdeki motosiklet dürtüsü 1 yıldır ateşlenmiş durumda.
Yine yanılmıyorsam bu sitede okumuştum, motorsiklet dürtüsünün insanda birdenbire oluştuğunun. Bendede öyle oldu. Bir gün motorlu araç- hırdavat satan bir dükkana girmiştim, (tamamen başka bir amaç için.) orda klasik model bir scooter vardı, parıltısı çok etkileyiciydi. Dükkandan çıkınca "benim niye bir motorum olmasın?" sorusunu kendime sorduğumdan beri motosiklet hastalığı banada bulaştı.
Ancak bu işin şakasının olmadığının en ufak bir hatanın insan yaşamına bedel olabileceğinin sonuna kadar farkındaym diye düşünüyorum. Hiç motor tecrübesi olmadan , uzman bir eğitim almadan 600 lü sayılara çıkılmaması gerektiğine sonuna kadar inanmaktayım.
Hangi motosiklet? sorusunun cevabını bu sitede bulabileceğim kanısındayım. Özellikle tecrübeli arkadaşların yazılarının çok faydalı olabileceğini düşünüyorum

Son olarak, bu sitenin yürümesini sağlayan arkadaşlarada seslenmek isterim, her türlü teknik açıdan bilgisayar bilgi ve tecrübemi karşılıksız paylaşmak isterim. Eğer yardımımız olabilecekse elimizden geldiğince destek vermek isteriz.

Hepinize hoş sohbetler dilerim.

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

aramıza hoşgeldin...motor seçimi tamamen senin tercihin ve sitemizde oldukça fazla bilgi var...onun için bir kaç motor beğenip eleme yöntemine başvur ve daha sonra bir başlık altında bu soruyu sorabilrsin.son kararını verirken oldukça yararlı olacaktır.

belli bir süre kafan karışabilir.seçim yapmak gerçekten çok zor...:cherry:

Seçiim konusunda gerçekten doğru konuşmuşsun. Özellikle son 1-2 yıldır çin malları ile piyasa çok renklendi. En optimum olanı bulmak gerekiyor kanımca. En pahalı ve ya en güçlü en iyi olmayabilir. Her şeyden önce ne amaçla alınacağı ve ya beklentilerin ne olduğu önemliymiş gibi geliyor bana.

Aramıza hoş geldin.

Faydalı bilgiler edinecek, seviyeli arkadaşlar bulacak, güzel vakit geçireceksin.

hoşgeldin arkadasım güzel vakit geçirmen gilegiyle ::tutkuy:: ::hosgeldi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar