motorsiklet Devrini Almama

Merhaba Arkadaşlar,
Bundan 10 yıl önce suzuki marka motosikletimi sattım.Fakat motor bir çok el değişdiğinden dolayı hiç bir bilgi alamıyorum.En son kişiyi arayarak buldum fakat o da bir başkasına satmış il dışı ve yerini sö:silent: ylememektedir.Bu konu da ne yapabilirim.Alan şahıs vergisini bile yatırmamış.Yardımcı olursanız.Sevinirim.Tşk.

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Forum Sayfalarında sorulan sorulara anlamsız cevaplar veremezsiniz.. Aynı mesajın birden fazla foruma atılması durumunda, yada bir mesajın forumun konusu ile ilgili olmadığı halde popüler bir foruma atılması durumunda forum yöneticileri ilgili mesajları silebilir yada uygun forumlara taşıyabilir. Bu tarz mesajlara devam edildiği taktirde yollanan mesajalr moderatorler tarafından silinecektir. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
**************Site Yöneticisi: crato **************

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar