Motorsiklet Çizimlerim

güzel bi hatunu fantastic olarak motor üstünde çizer misin ?
Belki senin fotoyu ölümsüzleştiririm. ara ara çizim bakıyorum dövme yaptırmak için. elinde hazır çizimler yada kaynak var ise görmek isterim.
ÖM olarak link atabilirsin. Ellerine sağlık. Çizimleri beğendim. Paylaşım için teşekkürler. :cat:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
çok başarılı, tebrikler

emegıne yuregine sağlık önce maket rr sonrada bunlar harıka ötesi saygılar..

Teşekkürler herkese çok sağolun!:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------

güzel bi hatunu fantastic olarak motor üstünde çizer misin ?
Belki senin fotoyu ölümsüzleştiririm. ara ara çizim bakıyorum dövme yaptırmak için. elinde hazır çizimler yada kaynak var ise görmek isterim.
ÖM olarak link atabilirsin. Ellerine sağlık. Çizimleri beğendim. Paylaşım için teşekkürler. :cat:

Dövme yaptıracağınız için biraz karikatürize edilmiş olması lazım sanırım!Ben pek o tarz çalışmalar yapmıyorum malesef!Daha çok gerçekçi çalışıyorum!

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:04 ----------

emegıne yuregine sağlık önce maket rr sonrada bunlar harıka ötesi saygılar..

EyvAllah çok teşekkür ederim!:cat:

Çizimler ve kompozisyon çok başarılı.Beyaz likit boya ile köşe ve parlama efekti tavsiye ediyorum:)

resimlere basligi okumadan daldim ve fotograf cekip hafif montajlayip koydun sandim abi helal olsun cok guzel cizmissin :)

Teşekkürler herkese çok sağolun!:cat:

Bende gerçekçi yaptırmayı planlıyorum. Dövmede 3D ye geçtik hocam.
Sen gerçekci yap, biz biraz daha cansız hali ile işletelim. :cat:

Ben hani hali hazırda bu şekilde belki bir çalışman vardır diye düşündüm. yoksa da belki gaza gelirsin :p
Daha az ayrıntılı ama görsel olarak güzel olan bir çizim. Genelde görsellerde hep anime var. ;)
Çalışmalarının olduğu motor üzerine bir site varsa görmek isterim.

Bende gerçekçi yaptırmayı planlıyorum. Dövmede 3D ye geçtik hocam.
Sen gerçekci yap, biz biraz daha cansız hali ile işletelim. :cat:
[url]http://b1212.hizliresim.com/14/5/glqqs.jpg[/url]

Ben hani hali hazırda bu şekilde belki bir çalışman vardır diye düşündüm. yoksa da belki gaza gelirsin :p
Daha az ayrıntılı ama görsel olarak güzel olan bir çizim. Genelde görsellerde hep anime var. ;)
Çalışmalarının olduğu motor üzerine bir site varsa görmek isterim.
[url]http://b1212.hizliresim.com/14/5/glqu0.jpg[/url]

Anladım demek istediğinizi!:cat:Ama sadece istek üzerine bu tür çizimler yaptığım için henüz böyle bir çalışma yapmadım!Denemek lazım tabi nasıl bi sonuç çıkacağını görmek için.Çizimlerimi paylaştığım bir site yok henüz...

Acelemiz yok. araştırmadayız zaten, olurda fantazi bir çizim yaparsan burda paylaş, sonradan pişman olmayalım :p

Acelemiz yok. araştırmadayız zaten, olurda fantazi bir çizim yaparsan burda paylaş, sonradan pişman olmayalım :p

Nasıl Tolga :)))

motorcyle-girl-m.jpg

Tolga ejderha dövmeli kızı izledin mi? İzlemediysen şiddetle tavsiye ederim :thumleft:

Film manyaklarını bilir misin ? işte ben onlardan biriyim.
TV hiç izlemem. vizyonda ne varsa siler süpürür. Hiç film kalmamışsa orjinal dilinde fransız, alman, ingiliz, çin vs ne varsa izlerim.
yeter ki konulu olsun :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar