Motorsiklet anahtarın devresi çalışmıyor

Motosikleti
Yamaha Xmax-400 2018
Merhabalar, xmax 400 2018 model motorum var. Anahtarı cebimde unuttuğum için çamaşır makinesi yıkanmış. İlk çıkardığımda kırmızı ışık yanıyordu ve motor çalışıyordu bende bir anlık saflıkla bir şey olmaz diye düşündüm. Sabah kumanda tamamen gitmişti. Pili değiştirmeme rağmen ışık yanmıyor ve motor çalışmıyor. Motor kumandayı hiç bir şekilde görmüyor. Ne yapmam lazım? Devreyi temizledim ve kuruttum ama düzelmedi. Sizce düzeltilebilir mi yoksa yeni anahtar mı almam gerekiyor

Motosikleti
Arora kasırga
Kısa devre yapmış
Elektronikçi kurcalayip yapar.
Kurcalamak istemeyen de anahtarcıya yollar,anahtarcı yeni kumanda satar.

Benimde arabanın anahtarı telef olmuştu. Denize girerken cebimde kalmış. Saflığıma mı yoksa aptallığıma mı yanayım bilemedim. Anahtar çöp oldu. O an açıp kurulasaydım para cebimde kalırdı.

Motosikleti
QJ SRT800s
içini tamamen açın pilini çıkarın. devrenin her yerini inceleyin eğer gözle görünen bir kopukluk yoksa yağsız kontak spreyi alın.
her yerine sprey sıkarak yumuşak diş fırçası yada benzeri bir fırçayla fırçalayın. oksitlenen yerler temizlenir. eğer bir kopukluk yoksa bir ihtimal kurtarabilirsiniz.
ben araba anahtarını bu şekilde kurtardım.

Motosikleti
Yamaha Xmax-400 2018
içini tamamen açın pilini çıkarın. devrenin her yerini inceleyin eğer gözle görünen bir kopukluk yoksa yağsız kontak spreyi alın.
her yerine sprey sıkarak yumuşak diş fırçası yada benzeri bir fırçayla fırçalayın. oksitlenen yerler temizlenir. eğer bir kopukluk yoksa bir ihtimal kurtarabilirsiniz.
ben araba anahtarını bu şekilde kurtardım.
Dediklerinizin hepsini yaptım ama yinede çalışmadı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar