motorsiklet almak istiyorum

Arkadaşlar herkese selam.Aranıza yeni katıldım benim bir derdim var ben bır motorsiklet almayı düşünüyorum düşündüğüm modellerde mondialin zat 150;asya motorun 150 lik gene t 1 modeli ;bisan senatör 150 lik yada bunlara benzer sizin tavsiye edeceğiniz baska modeller varsa onlarıda degerlendırebilirim sectıgım modellerden anlamışsınızdır alabılecegım rakam 2.500 ytl civarında bana yardımcı olursanız çok sevinirim

SAYGILAR

selam arkadasım tavsıyen ıcın tesekkur ederım ama özellıkle mondıalin çok problem çıkardığı soyleniyor sen ne dersin

arkadasım ben BISAN derim.Kullanıcılardan hiçbir sikayet duymadım simdiye kadar.Motoruda gayet güçlüymüş ayrıca rahat ve yüksek:cat:

150 zatı tavsiye ederim. Ama yinede iyice araştır. İyi günlerde hayırlısıyla.

Hoşgeldin.mostwanted_57 linklerinide vermiş.Bi güzel okursun artık.Tüm deneyim,problem ve memnuniyetler bu linklerde mevcut.:cat:

bence o parayı verıp vitsli motor al... yok ben scooter ıstırım dıyorsan.. cevap bellı mondial 150zat al. sen tam tersını bılıyorsun mondial fazla sorun cıkarmaz asya fazla sorun cıkarırır genelde.. bısan senatorde hosuma gıdıyor ama henuz yenı cıktıgı ıcın bılgı sahıbı degılım ama zat tan iyi olacagını sanmıyorum :)

Arkadaşım neden seçeneklerinin 3 üde çin piyasasının malları? Bende Honda today vardı, tek kelimeyle canavardı. 12000 km kullandım ve hızı artık kesmediği için sattım. Şimdi Honda beat var, buda çok iyi. Bence 200 daha kat git 2700 e Hında beat al. Ha şekli gösterişi yok ama adamlar 10 yıl ömür biçmişler kardeşim. Bide 150 lik çin mallarının yarısı kadare yakar beat.

İyi düşün, honda tavsiyemdir.

Yok üçünden biri dersen Mondial al.

2.750 ytl
daelim history 125
11 beygir
100km/2lt
hava yağ soğutma
kore malı dandik çinli değil

Sık dişini, bekle biraz....

Arkadaşım o peşinatı verebiliyosan eğer ayda 150 milyon civarında bi taksitele 12 ayda Honda Dylan 150 cc alabilirsin.... bence bunu bi düşün.. sorunsuz bir motor... 10 sene 15 sene binersin evladiyelik yani... paranı çöpe atma bence.... NAcizane görüşüm.. Saygılar..

sherrnova' Alıntı:
Arkadaşım o peşinatı verebiliyosan eğer ayda 150 milyon civarında bi taksitele 12 ayda Honda Dylan 150 cc alabilirsin.... bence bunu bi düşün.. sorunsuz bir motor... 10 sene 15 sene binersin evladiyelik yani... paranı çöpe atma bence.... NAcizane görüşüm.. Saygılar..
ses dylan güzel ama biran önce motoru alıp keyfini sürmekte var

hepinize teşekkür ederim bu 2.750 olan 125 cc lık ıkı kışıyı rahat tasırmı acaba bunuda motomax ta yenı gordum sakal arkadasımın tavsıye ettıgı motoru aca ba bu nasıldır

kara şimşek' Alıntı:
hepinize teşekkür ederim bu 2.750 olan 125 cc lık ıkı kışıyı rahat tasırmı acaba bunuda motomax ta yenı gordum sakal arkadasımın tavsıye ettıgı motoru aca ba bu nasıldır
Ben motoru yakından görmedim ama motoreğitim şirketinde olan eralp bey bu motorun çok güzel bi alet olduğunu söyledi. Kore malı da iyidir sanıyorum çünkü hyundai marka arabalar kore malı ve alan başka araba almıyo, benim tanıdıklarımdan. Hava yağ soğutma güzel geldi bana ne kadar duymasamda su soğutmaya iyi gözle bakıyorlar. 11 beygir oluşu 2 kişiyi rahat taşır anlamında, uzun yola rahatlıkça çıkılabilir gibi, boyutları ne kadar ufak duruyorsada motorla gezerken o zevk unutturuyor ufağı, çünkü hızlı bi alet feyizoğlunda özelliklerde maximum hıza 100 km deniyo diğer motorlardan biliyorum bu hız asıl maximum hızın baya bi altında 2 kişi bile 120 km hız yapar diye düşünüyorum.
kara şimşek al sen bu motoru SAKALı dinle:)

--edit-- Ayrıca yakıt tüketimi çok güzel 100 km de 2 lt yakıyor, bu tabi hıza düşük yazıyolar bunada düşük yazcaklar tabi, yaksa yaksa 2,5 lt yakar maximum bence

sana tavsiyem zat 150 kasa çok agır motor yetmiyor onaaa bana kalırsa kanuni 150cc al derimm hocam bisanı tavsiye etmem gördüğüm kadarıyla motor sağlam motor değil ama gene söylüyomm kanuni 150 cc veya 200 cc ler ar racıng olabilir saoll

Kararsız Kalmayın Beni Dinleyin.

Arkadaşlar Merhaba. Çok Düşündüm Taşındım Ve Alacağım Scooter a Karar Verdim Ve dün Aldım. Ne mi Aldım?,
Mondial Hs150 Aldım Rengi Mavi Kargoda Şu an Aydında Yani Mondialin Toptnacısında World Karta Vade Farksiz 10 Taksit Bugün Son Gün Haberiniz Olsunnn. Kazasız Sürüşler.

arkadasım bence vıteslı al hıc ugrasma scooter la 250 lık cın malı yada 125 lık honda ama sen bılırsın vıteslı motorun zevkını alamazsın

abimde kymco 125 agılıty var fiyatı 2500 civarı bende 150 harput var asyanın aynısı 1 sene sonra motor öldü sana tavsiyem kesinlikle asya mondial yada herhangi bir çin motru alm ilerde cok pişman olursun

dylan kullanan arkadaşlar motor 2000 3000 den sonra çekişden düşüyomu ses yapıyomu bilgilendirirseniz sevinirim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar