Motorsiklet Almak İçin Geçmi Kaldım...!?

Teşekkür ederim arkadaşlar. İlerde daha da güzel anılar paylaşırız inşallah.

hayirli ugurlu olsun arkadasim. güle güle kullan.
ALLAH kazadan beladan korusun. amin.

Motosikleti
Su Motoru
Hayırlı olsun arkadaşım, kazasız belasız mutlu günlerde kullanırsın inşallah...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Hayırlı olur İnşallah, İyi bir seçim olmuş. Allah kaza bela vermesin

abi hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız etsin.. inşallah bende ehliyet alırsan bundan alırım :flower:

peki bir soru da benden.....bu makina motora yeni başlayacak bir bayan için nasıldıııııır? scooter falan kesmez de :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Oceangypsy' Alıntı:
peki bir soru da benden.....bu makina motora yeni başlayacak bir bayan için nasıldıııııır? scooter falan kesmez de :p
hmm motora yeni başlayacaksan scooterın kesmeyeceğini nerden bilebilirsin ki? bende yeni başladım, hayalimde chopper vardı ama şimdilik scooter beni kesti... belki 2-3 sene sonra chopper a geçerim...
soruna soruyla yanıt vermiş olmamayım, bence bu motor yeni başlayacak herkese uygundur.

:bestmt:

ChatnoiR,elbette ki scooter da zevk verir;ama her insanın kafasında canlandırdığı bir tarz,bir model vardır.Dolayısıyla scooter ya da başka bir modelin kesip kesmeyeceği aşağı yukarı tahmin edilebilir.Sonuçta ben yolcu olarak bile racinglere binmekten keyif alan bi insanım ki scooter bu durumda ne kadar tatmin eder bilemem.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Oceangypsy, siteden donald duck ın yazılarına bir göz at istersen. karar vermene yardımcı olabilir. scooterdan kastım maxi olanlarıydı :) çin işi olanların fiyatları gayet uygun (her ne kadar sorun çıkarsalarda) aslında başlangıç motoru almayı düşünüyorsan 2. eli olan bir model tercih et ki, model yükseltirken satabilesin. bu mantıkla bu honda bence uygun gibi, ilerde de racing alırsın.

çok güzel bir motor,hayırlı uğurlu olsun yalnız bu işin 1000cc lik racinge kadar yolu var,bu bir süre sonra seni kesmeyecek,işte tam o anda git gide artan süratine dur demek lazım,250 km ile gitmemek lazım,hollandada 6 şeritli otobanda git,ama sakın olaki nerden ne çıkacağı belli olmayan türkiyedeki otobanlarda sürat yapma derim...tabi bunu ilerisi için söylüyorum,şu an aldığın alet 125cc olduğu için yapacağı hız sanırım 140 km max..her neyse,,tekrar hayırlı olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
hulusı abi bence cok ıyı yapmıssın.bende cbr 125 dusunuyorum. ama kanunı tıger da var kafamın bı kosesınde. bende sadece resmını gordum cbr nın ama acaıp bı ıstek var o makıneye karsı. :joker: motorun hayırlı ola.kazasız belasız kullanman dılegıyle. :king: camıaya hosgeldın :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar