Motorsiklet alacagım yardım edin ustalar?

Katılım
19 Eki 2006
Mesajlar
14
:) Dostum bu tip far olmasın istiyorum model güzel ama yuvarlak far istemiyorum.O kadardan motordan bana bir motor çıkmıyormu yani?
 
Katılım
24 Ocak 2006
Mesajlar
4,007
Gir bi bayii'ye şöyle ayrıntılı bir bak makinelere.Markaları çeşitlendirmek içinde birkaç bayii dolaş.Sana hoş gelen motosikletlerin model kodlarını al ve bu başlığa yaz.Arkadaşlarımız sana onayladıkları modelleri veya muadillerini mutlaka belirteceklerdir.Bide şu ana başlık altındaki modelleri biraz sabirla dolaşırsan daha ayrıntılı bilgilere mutlaka ulaşacaksın.Hadi kolay gelsin.
 
Katılım
29 Mar 2006
Mesajlar
580
Mokus umarım dilediğin gibi bir motora sahip olursun, ama bence de önce ehliyetini al, ben öyle yaptım. Ondan sonra zaten o paraya iyi bir şey bulursun mutlaka.(Haddim olmayarak naçizane tavsiyem, Hyosung olabilir ya da Japonlardan biri, bir de benim bu siteden, internetten ve kitaplardan edindiğim bilgi şu eğer hiç tecrüben yoksa ilk motor olarak sport modellerde zorlanabilirsin)


TÜRETKEN;468687' Alıntı:
daa dun açtım konuyu we 2 3 kşi haricnde kimseden bi cwp alamadm
hala insanlardan yardım bekliorm nası yapıcam die ama kimsenin umrunda diil saol kardeş eyw

Geçmiş olsun, valla ben daha çok acemiyim ve hatta ruhsatımı bile bugün aldım, keşke yardımcı olabilseydim.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst