Motorsikler Kursları ve Tecrübelerimiz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben de Şubat'ta Gelişim'in kursuna başlıyorum. Teorik derslere hiç katlanamıycam. Kendim çalışır öğrenirim.
Sınav parasının son günü geçti, hastaydım gidip yatıramadım :) Umarım kurs benim yerime yatırmıştır. Yoksa bi kaç ay daha beklemem gerekiyo.
Ben de anlatırım anılarımı :p

bende yazıldım gelişime
salıpazarında gösterceklermiş sürmeyi
kask alıyım da kendime bit kapmayalım 30 yaşında:queen::queen:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Hortladiysa hortladi kardesim! :p

yazin goruslerinizi gitsin. Forumdaki mesajlar gecmiste kalabilir ama konuya bakacak olursaniz her zaman guncel.

Hortlatan bana para mi verdi? Hayir.
Avukati miyim? Ona da hayir! :mrgreen:

Ben de yazıldım kursa: 2 soru sordular..
1- Kullanmayı biliomusun ?
2- Bizde motor yok marttaki sınava motor bulupda gelebilirmisi diye :queen: :queen:
3- 100 YTL ödeyeceğim... (Ama Şöförler odasından tanıdıklar devreye girdi diye :p )

çok hararetli anlatmışsın arkadaşım ya sürmediğim motor cinsi kalamdı ama acaba eksiğim varmı diye düünmeye başladım ne yapsam bendemi gitsem diyecem ama yakınlarda bırak kursu normal ehliyet kurslarında kotor bile yok kendi motorumla eğitim yapıp direksiyon sınavına giriyorsun burası Trabzon burda böyle :D

Valla türkiyedeki ehliyet eğitimine zerre kadar güvenim yok. bu ülkede arabayıda motoruda otobüsüde kamyonuda ya anadan doğma bil diyorlar yada ehliyetsiz araç kullan öğren diyolar.... direksiyon sıfır benim gözümde trafik idare eder ilk yardım sıfır motor desen kendim otomotiv teknikeri olmama rağmen saçmalığın daniskası.... motor dersi kaldırımalı.... yerine adam akıllı trafik bilincini gösterecek bir ders konmalı. çünki yeni nesil araçlara yolda bir arıza durumuda ben dahi çoğu kez müdahale edemiyorum çünki elektronik herşey...

ben kursa sadece kayıt olmak ve evraklar için gittim o kadar ders almadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar