motorservise gidence kendi icinmi yoksabizim icinmi saglıklı

motor neden bellıi km lerde servise gidiyo neden ve servise gidince motor icinmi saglıklı oluyo yoksa kendi canımız icinmi sorabilirmiyim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayır canım.. Servisciler kazansın diye.. Bi çeşit kıyak yani :bounce: Sen kafanı takma böle şeylere bin,gez dolaş... Nasıl olsa bigün anlayacaksın

Bu yazıyı okuyunca azimdan şöyle bi kelime çıktı.

--- O ne La ?

ahaha

kenny_roberts, bisan alıcam demişsin.. bisan bisiklet al önce soora scootera geç bak gençsin daha.. bi bisiklet al bak bakalım bisiklet neden bisikletçiye gidio.. hem düşük CC'yle başlamak lazım biliosn di mi cnm.. hadi bakiim..

:bounce: Hemşerim naaaptin yaaa. Kavgada söylenmez valla.

Bak şinci hani bazen biz hasta oluveriyoz. İşte hasta olmadan çekup yaptiriverenler va ya. Hah işte Motosiklet'leri de hasta olmadan ara sira çekup yaptirmek lazim. :rendeer:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Ben ciddi ciddi cevaplıyacağım, (bilmiyor olabilir di mi)
motor neden bellıi km lerde servise gidiyo
Firmanın sana verdiği garantinin devam etmesi için servise gidip bakım yaptırman lazım (ki servisler bu yolla geçinir). "Ben garanti maranti istemiyom" dersen gitme servise sorun olmaz, ama yine belli aralıklarda gerekli bakımları ya kendin yada bir usta yapmalı.
yoksa kendi canımız icinmi
Genelde servislerin çoğu bilgisiz, zaten yağ değiştirip sağını solunu elleyip bakım ücreti alıyorlar. Sen yinede hayati parçaları kendin kontrol et yada ettir.

eyong sabrına hayranım
ben bir şey yazmıycam tastikliycem...

Firmanın sana verdiği garantinin devam etmesi için servise gidip bakım yaptırman lazım (ki servisler bu yolla geçinir). "Ben garanti maranti istemiyom" dersen gitme servise sorun olmaz, ama yine belli aralıklarda gerekli bakımları ya kendin yada bir usta yapmalı
Genelde servislerin çoğu bilgisiz, zaten yağ değiştirip sağını solunu elleyip bakım ücreti alıyorlar. Sen yinede hayati parçaları kendin kontrol et yada ettir.
:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yok devenin bale pabucu artık :pr: :pr: :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar