Motoron dergisinde fotoğrafımı yayınlamışlar

Allah mesut etsin
darısı başıma :)

bu arada
yengeye de bir eldiven lazım galiba
biz de şimdi benim artçıya ehliyet alıyoruz
nerdeyse bütün ekipmanları tamamladık, birtek bot ile eldiven kaldı
sonrasında da kısmetse artçılığın keyfini ben yaşayacağım
gittiğimiz gezilerde falan balıklar hep ağlıyordu
artık ağlatmayalım balıkları dii mi :)

Sağolasın
Eldiveni o geziden sonra aldık ama eşim artık motora binmiyor çünki geziden sonra hamile olduğunu öğrendik. :)

Tebrıkler usta güzel bı kare gerçekden.Kasksız Korumasız Kuralsız bınen Motorcularda iyi baksın bu Fotoya da Örnek Alsın:wiinkk:

Fotoğrafa baktım ve fotoğrafın güzelliği veya dergide çıkması dikkatimi çekmedide korumalarınız tam olması ve sürüş pozisyonlarınız falan yani ne biliyim gerçekten örnek olunacak bir motorcu olarak çıkmışsınız fotoda tebrikler:rendeer:

Fotoğrafa baktım ve fotoğrafın güzelliği veya dergide çıkması dikkatimi çekmedide korumalarınız tam olması ve sürüş pozisyonlarınız falan yani ne biliyim gerçekten örnek olunacak bir motorcu olarak çıkmışsınız fotoda tebrikler:rendeer:

1 yada 1000km fark etmez korumalar her zaman zaten tam olmalı. Bunu bir artı olarak değil zaten olması gereken doğal birşey olarak görmek lazım.

Bence motor almadan önce korumaları almak sonra motoru almak lazım. Eğer motorumuz var ve sağlam korumalarımız yoksa motora hiç binmemek çok daha iyi.

Cumartesi akşamı HayatOnda toplantımızdan sonra bir arkadaşımıza sahilde araba çarptı motor taklalar atarak sürüklenmesine rağmen korumalar sayesinde arkadaşımız yara almadan birkaç ağrı ile kurtuldu. Bu vesile ile korumaların önemini tekrar tekrar aktarmakta fayda var.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel kare.. bende bir ara çok güzel bir kare yakalamıştım. okey işareti yaparken cbr600rr üstünde, şans eseri tek karede yakalamıştım kendisini. aklıma o geldi, bu tarz güzel çekimler aslında bir başlık altında toplanabilir neden olmasın..

Süper çıkmışsınız...

çeken arkadaşında emeine sağlık....:cat:

konuyla alakası yok ama; c.tesi gecesi idealtepe sahilde ''hayatonda.com'' üyelerinin karıştığı bir kaza vardı... sizin modelin aynısı kırmızı renkte idi... bir tane megan kapışırken arkadaşa arkadan vurmuştu!!! sadece merak ettim... durumu ne oldu acaba?

O arkadaş 1 sene kadar motorsuz kaldıktan sonra tekrar yeni motoruna kavuştu.
Şimdi Mutlu :)

IMG_7107-600x400.jpg

http://www.hayatonda.com/index.php/ramazanin-yeni-motorunu-kutladik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar