- Konu Yazar
Merhaba motoron dergisinin 12 haziranda düzenlemeye çalıştığı citys art eğitimi alayım dedim eğitim iptal oldu. Hadi eğitim önemli başka bi eğitim alayım dedim, zaman ayarlayamadığım için sonrasında paramın iadesini talep ettim, tamam dediler. Ağustos sonu gibi oluyor bu olay. Paramı hala iade etmediler. Resmen beni oyalıyorlar didem hanım tamam tamam deyip duruyor fakat hiç bi aksiyon yok. Düzenli aralıklar ile aradım defalarca kez talep etmeme rağmen ne bir geri dönüş ne de bir iade sürecinin başladığına dair mail ulaştırmadılar. 5 ay oldu işimden ayrıldım zor durumdayım telefonlarını dahi açmıyorlar. Alişan Fidan sağolsun bir numara daha paylaştı, bugün o numarayı aradığımda engelledi numaramı. Şikayetvar a yazdım herkes bilsin ne kadar lakayt olduklarını. Eğitime düzgün ekipmanla gelmiyolar diye ileri geri konuşuyorlar videolar da fakat icraatları 0.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------
Kerem A Hero da konuyu aktarınca sağolsun ilgililere ulaşmama yardımcı oldu
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------
Kerem A Hero da konuyu aktarınca sağolsun ilgililere ulaşmama yardımcı oldu