Motorock

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar dis ulkede motorock adinda cok unlu taninan bir gurup var zaten
youtube tan falan vidyolarini konserlerini gorebilirsiniz:rendeer:

arkadaslar dis ulkede motorock adinda cok unlu taninan bir gurup var zaten
youtube tan falan vidyolarini konserlerini gorebilirsiniz:rendeer:
sevgili kardeşim o gruplar yabancı ve senin gördüklerin avrupa moto festivali görüntüleri ben araştıdım öyle birşey yok ama varsada ne güzel eşleşmiş olduk :)

Sevgili Ogün, bütün Türkiyemin motosiklet sevdalılarına hayırlı olsun grubumuz... Allah başarılarınızın devamını getirsin. Artık tüm festivaller için has ve öz bir motorock grubumuz var. Rüzgarın çocukları her yerde, her gönülde... Bizim eğitim turlarımızda da sizin bu parçanızı bas bas çalmak istiyorum müsaadenizle.... Selamlar, sevgiler... :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şarkıları motosiklet temalı olan bi grup mu yoksa motorcularadan oluşan bi grup mu ?

dedim ve girişi okudum :)
motosiklet temalı şarkı sözleri ne derece tutar bilemem. motorcular olarak rock yapın bence daha iyi.
rock, motordan daha önce gelir bende.

Sevgili Ogün, bütün Türkiyemin motosiklet sevdalılarına hayırlı olsun grubumuz... Allah başarılarınızın devamını getirsin. Artık tüm festivaller için has ve öz bir motorock grubumuz var. Rüzgarın çocukları her yerde, her gönülde... Bizim eğitim turlarımızda da sizin bu parçanızı bas bas çalmak istiyorum müsaadenizle.... Selamlar, sevgiler... :rendeer:
müsade ne demek alpaslan abi bu şarkıların ilhamını sizlerden almamla birlikte bu günlere gelmemde senin bana vermiş olduğun öz güven inanç ve desteklerin çoktur bunu inkar edemem .
her zaman benim için önemli ve değerlisin'' bunu biliyosun zaten abicim'' şarkımız çalsın tüm türkiye rüzgarın çocuklarını tanısın yolunuz acık,şansınız bol olsun olsun canım abicim...
size özel hazırladığım video'yu eklemek isterim ..
http://video.google.com/videosearch?q=kanuni+kuralkan+ve+hulk+yollarda&sitesearch=

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar