Motorlu Düğün Konvoyu

Forumdan, Çalıştığım firmadan ve sakamoto takımından arkadaşım İlhami Çakmak ve Sevgi Aydın hayatlarını birleştirdiler.
Bir yaşam boyu birbirinizi sevmeniz ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmeniz dileğimle.. :thumleft:

Her zaman ünlü olmak istemişimdir. Ana sayfada haber olduk. Ama ben yokum motorum var :sunny:

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
:queen::queen: güzel oldu güzel oldu :mrgreen: İlhami'ye Kamil demeselermiş daha da güzel olurmuş :mrgreen: neyse niyet belli, o yeter :D Konvoya katılan ve renk katan herkese teşekkürler :cherry: Sakarya Sakarya olalı böyle konvoy görmedi :bounce:

Mutluluklar kardeşcağızım... :king:

Kocaeli İl Temsilcisi
olay budur işte allah mutluluklarını daim etsin,mutluluklar dilerim :)

F54

gerçekten çok güzel kortej oldu motosikletleri gören alkış yağmuruna tuttu yeni çifti ve saz arkadaşlarını:queen:

Orda olup 1-2 stunt show yapmak isterdim. :p , Darısı diğer saz arkadaşlarımızın başına :bounce:

F54

Orda olup 1-2 stunt show yapmak isterdim. :p , Darısı diğer saz arkadaşlarımızın başına :bounce:
Topragam senin yerine tahser yaptı sowu cihan la beraber bendeki de kısmet evliyim tek gittim arkama bı bayan bindi ulen bı dünya bekar icinde nasıl geldi beni buldu anlamadim

Topragam senin yerine tahser yaptı sowu cihan la beraber bendeki de kısmet evliyim tek gittim arkama bı bayan bindi ulen bı dünya bekar icinde nasıl geldi beni buldu anlamadim

Show olduysa tamamdır. Firmaya gelen herkes çarşıda 10 numaraydınız dedi. Gerçi benim motora da evli çift bindi. Kesin kısmetimiz kapanmıştır :p
Sende az ballı değilmişsin. Ancak evli erkekler daha çok çekici oluyor bilginde olsun. :cat:

Motosikleti
:cherry: benim motor morgda yatmasaydı showu katlardım da neyse :) Sürpriz olarak arka lastiği komple yakıcaktım ben. Ama kısmet olmadı... Kedi de beni seçerdi :queen:

F54

:cherry: benim motor morgda yatmasaydı showu katlardım da neyse :) Sürpriz olarak arka lastiği komple yakıcaktım ben. Ama kısmet olmadı... Kedi de beni seçerdi :queen:
kediler lastik yakan sert erkeklere bakmıyor toprağım onlar uysal insanları tercih ediyorlar:cat:
sen ilk önce uysal davranacan kedi yi kandırdıktan sonra vericen kırbacı :pl:

---------- Post added at 21:48 ---------- Previous post was at 21:45 ----------

Show olduysa tamamdır. Firmaya gelen herkes çarşıda 10 numaraydınız dedi. Gerçi benim motora da evli çift bindi. Kesin kısmetimiz kapanmıştır :p
Sende az ballı değilmişsin. Ancak evli erkekler daha çok çekici oluyor bilginde olsun. :cat:
ya işte nasıl kısmet anlamadım ki ama bal olduğu kesin isteyene bal verilir:cherry:

Motosikleti
Tamam bir dahakine kediden sonra lastik :D

süper ya, helal olsun valla, çifte de bir ömür boyu mutluluklar dilerim

çok güzel olmuş...
kardeşlerimizi Allah bir ömür boyu mutlu etsin inşaAllah...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar