motorlu bisiklet yardım

arkadaşlar sitenize yeni üye oldum sizden acilen cevap bekliyorum benim skhawk gt5 66cc\80cc motorlu bisikletim var dün sürer ken çat çut diye ses geldi ve durdu çalışmıyor ve çat çut ses geliyor motorun başını söküp baktık ufak demir parçası var dediler segman kırılmış acaba sede segmanı değissem olurmu yardım

segman kırdıgına gore segman pıston silindir değişmesi gerekecektir,
Çok zor iş değil o motorun değişimi,
kendin dahi yapabilirsin,
Dikkat et yeterli...

motoru komple açıp bak içeri sekman parçası düşmüşmü yada eksik sekman varsa içeri düşmüştür buna göre aç motoru silindirde çizik yoksa pistonda düzgünse sadace sekmanla olur parça bulamassan mobilet sekmanları uydurulabilir

Arkadaslar söktum silindirde cokme ve catlak var piston derin cizilmis anliyacaginiz yeni silindir piston takimi alacam bir sorum var motorun 2t yagini koyuyorum acaba neden boyle oldu

Arkadaslar söktum silindirde cokme ve catlak var piston derin cizilmis anliyacaginiz yeni silindir piston takimi alacam bir sorum var motorun 2t yagini koyuyorum acaba neden boyle oldu
Fazla bağırtmışsındır motoru malum o motor kitlerinde vites yok sabit oranla da motor belli bir hızdan sonra zarar görür. Bir de motor yeniyken en azından motor 5 depo yani 10 litre benzini bitirene kadar sakin kullanman gerekirdi fazla bağırtmaman gerekirdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar