Motorlu Bisiklet İle İlgili

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
wLpdqj.jpg

bunu sürmek için için ehliyet gerekiyormu?

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
yokmu bilen

Trafikte kayıtlı böyle bir araç olmadığından gerekmiyor.Ama cevirmeye girdiğinde elinden alacakları kesin.

İzmir İl Temsilcisi
Ölüm makinesi..

Hızlandıgında papuc frenlerlemi duracak yoksa ayakkabıyı arka tekeremi sıkıştıracak :)

Elektirikli bisiklet bundan çok daha mantıklı hemen hemen aynı fiyatlara geliyor zaten.

Ayrıca sadece bisiklet olarak sürmeye kalksanız bile motorun agırlıgı bisiklet sürüşünüde yorucu kılacaktır.

Ayrıca dişli ve vites oranlarıda farklı sanırım.

O bisiklet üretimi motorlu olarak mühendisler tarafından tasarlanmadı ne virajı viraj ne sollaması sollama nede amortisörleri yeterli olur.

tahminim 50km ye kadar hızlanıyordu bunlar . Bence tehlikeli.

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Önce bi eski konuları inceleyin bisikletin zevki pedal çevirmede yabancı turistler il il gezmekte türkiyeyi bi tane bana rast gelmişti sadece maraba demeyi biliyordu :) bu çok gereksiz bişe A1 EHLİYET istiyor Çevirmede ağlatırlar adamı 3. motor ne kadar ters bi yerde değilmi bi kaptırırsan artık bülent ersoy hayranı olursun çok hevesin varsa git hurdacıdan bi mobilet al 50 lira flndır yaptır bin ben 12-13 yaşlarımda öyle yapardım taki polis arkadaşın mobiletini yakalayıp 3000 lira ( arkadaşa babasına ayrı ehliyetsiz-ruhsatsız-tescillsiz araç çıkarma-modifikasyon-ebeveny cart curt yemedigi ceza kalmadı ben de motoru bi akrabaya vermiştim ozman yok oldu gitti hakkatten aklıma gelmişken bi arayayım nerde benim mobiletim yaw :( glardoni görünümlü airsalım cırcır eksoz :salut: 2strokenin sesi yağıda fazla koyardım bi duman çıkarırdı Allah be :pale:

Not:A2/B Orjinal motor kafam rahat....

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
yani ehliyet gerekiyor pff

polisi gördünmü motoru durduracan hacı :queen: ( polisin yanından pedal çevirerek geçecen sonra devam :cat: )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar