- Konu Yazar
Banada öle geliyor ama annesine sorarsanız.....hehhehh bence hiç sormayın:queen:maşallah maşallah, sıkı motorcu olacağa benziyor
Banada öle geliyor ama annesine sorarsanız.....hehhehh bence hiç sormayın:queen:maşallah maşallah, sıkı motorcu olacağa benziyor
allah bağışlasın çok tatlı yumurcak darısıda önce bana,pınarın önce evlenmesi gerekir sonra kocasıyla motor gezileri derken aradan zaman geçer o zamana kadar benim çocuk motor bile kullanır:queen:
Hiçte bilem...
Vallaa işi inada bindirmeyin yıldırma nikahı, şey aman yıldırım nikahı yaparım :cherry:
Burağa özendim zaten :queen:
Pınar bilmiyorum ama,böyle giderse bu hafta sonu süpriz bir yıldırım nikahı felan olacak gibi geliyor sanki..
Atalarımız nedemiş...?? Motorcu adamın(bayanın)yıldırım nikahı olurmuş..:queen:
allah analı babalı buyutsun :rendeer:
ya sen barkerde değilsin dimi ?
Yaa mükemmel bir manzara
Hep hayalini kurduğum aile tablosu bu açıkça söylemek gerekirse...
Çok sevimli minik motorcumuz allah bağışlasın, umarım babasından öğrendiği veya öğreneceği herşeyi güzelce uygular...
Rigel anlayan anladı...Berker değilim ama yakınım..merak et bakalım biraz bulabilcenmi...ben senin yerini öğrendim bir gün uğrarım![]()
neden öğrendin acaba :cherry: beklerim tabiki
oraya yakınsın hımm motorunu görürüm o zaman en kısa zamanda![]()
Yaaa çok ayııııpppp, gitmeee :queen:
ne demek yaa pınar gıtme ? aa tesüf ederım :silent:ayıp değil bu sağlık ve ihtiyaç aynı zamanda :cherry:
gel gel beklerım :bounce: