Motorlarım ve OĞLUM...

Abi herkesin çocuğunu Allah bağışlasın hepinizin çocukları analı babalı büyüsün inşallah...

Motorlara mı özeniyim yoksa şu güzel aile tablosuna mı bilemedim:silent:

motorlarım ve oğlum :):) bizde motorum ve oğullarım oluyo genelde :)
Allah bağışlasın şeker bişey

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok şekerler yaa maşallah walla şimdiden hzırlar :cherry:

dml

oğlunuzda çok tatlı motorda çok güzel Allah önce oğlunuzu sonra motorunuzu size bağışlasın:rendeer:

Çok Tatlı yaw Allah Analı Babalı büyütsün kazasız belasız Cezasız....

Agbicim oglun çok yakışıklı motorcu olacak anlaşılan.Bence egitimini iyi verirsen 2. Kenan Sofuoglu bile olur Vallahi... :D:D:D:D

İlk sayfa resimlerdeki oğlum büyüdü ve artık motor fuarlarında boy gösteriyor..
Üstüne üstlük birde kardeşi oldu....:cat: Bakalım kardeşide ilerideki yıllarda abisi gibi motorsikletlere merak salacak mı?

Oh maşallah :)
Benimde bebeğim olacak ve hayaller kuruyordum oğlum olursa motora merak saracak beraber bineceğiz falan diye ama kız olacakmış. O'nun ilgisini çeker mi çekmez mi bilemem artık :)

Bu arada kardeş'te mi erkek ?

Son düzenleme:
Oh maşallah :)
Benimde bebeğim olacak ve hayaller kuruyordum oğlum olursa motora merak saracak beraber bineceğiz falan diye ama kız olacakmış. O'nun ilgisini çeker mi çekmez mi bilemem artık :)

Bu arada kardeş'te mi erkek ?
Teşekkür ederim.
Ama hepsinin yeri ayrı bence,şimdiden hayırlı olsun ve Allah analı babalı büyütsün.
Kardeş kız...:cat:

Son düzenleme:
Bende teşekkür ederizim sizinkileride Allah analı babalı büyütsün.
Sizde hala 3 motor mu var ?
ilk resimlerde Fazer gözüküyordu.
Sıradaki almak istediğim motor olur kendileri :)

abi keşke herkez senin gibi olsa çocucupuna destek verse ama nerde benim babam artık hiç izin vermiyor motora binmeme ben 17 yaşındayım ve sakaryalıyım kenanla aynı mahallede oruruyoduk eskiden kenanla (kenan dediğim kenan sofuoğlu) kim bilir belki bende ileride bi şampiyon olabilirdim ama babam benim motor kullanışımdan çok korkuyor ben herseferinde tehlikeli kullanmıycam diyorum hem kendime hem babama ama motora binince kendimden geciyorum inşallah ufaklık ileride büyük bir şampiyon olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu da benim bayan motorcu adayım 3.5 yaşındaki kızım.En büyük zevkleri arasında babasıyla motorla gezmek var.

ph355an8.jpg

Buragım Kardesim her yerde karsıma cıkıyorsun :cherry: Tamam DoruK harika cıkmıs darısı basıma :p

Arkadaşlar güzel temennileriniz için teşekkür ederim.
Deryali;
Yok ilk sayfadakiler eskide kaldı,şimdiki motorum,SYM GTS 250,oğlumu bindirmek için daha güvenli..

Kuba_shov;
Seni inan çok iyi anlayabiliyorum çünkü benim çocukluğumda ve gençliğimdede çok fazla yasaklar vardı.Bu haddinden fazla olan yasaklardan illallah dediğim için,çocuklarıma birazdaha esnek davranabiliyorum.:cherry:

Kingman30;
Kız babası olmakda ayrı bir ayrıcalık sanırım,ben daha bunu yeni yeni tadıyorum.Allah uzun ömürler versin,Allah bahtlarını açok etsin kardeşim.

Uzzy;
Heryerde karşına çıkacağım tabi,neredeyse haftanın yarısı beraberiz:cherry:
Hadi artık evlende seninde çocuklarını sevelim,canım arkadaşım..:cat:

İnsallah Kardesim o günleride görürüz .. Dostlugumuz bakii olsun .. Seni Sefiom :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar