Motorlarım ve Ben...

Selam,
Bu sabah internette dolaşırken, kullanmış olduğum motorlar aklıma geldi ve resimlerini google'da aradım, işte sonuçlar....

16 yaşımda aldığım ilk motorum Kawasaki KX 125 cc Kros, ilk motor tecübemdi ve 18 yaşıma kadar kullandım.

!8 yaşımda 250-400 cc ehliyeti aldım ve 2.nci motorum Honda CB 400

1983 yılı Fransa kanunlarına göre motosiklet ehliyetleri cc olarak üçe ayrılırdı.
16 yaş 125 cc, 2 sene tecrübeden sonra 400 cc ve 2 sene tecrübeden sonra 400cc ve üzeri. ( A1,A2,A3)Her ehliyet için 2 yıl tecrübe şart.

20 yaşımda A3 ehliyetimi aldım ve yeni motorum Honda 1000 CBX düz 6 silindir..

Bu motoru 6 ay kullandım..sonra yeni Honda VF1000R aldım..yıl 1984
CANAVAR....

1986 yılında Türkiye'ye kesin dönüş yaptım ve 2005 yılına kadar motor kullanmadım..taaki Yamaha Dragstar 250 görünceye kadar..Neden 250cc derseniz, 20 yıl ara vermişim + Türkiye'de kullanacaktım,yollar farklı, trafik kuralları yok denecek kadar az..

Ve 2006 yılında aldığım Kawsaki ER6N

İşte, motor özgeçmişimi sizlerle paylaşmak istedim..
Hepinize kazasız sürüşler..

motorlar güzel merdivenler dikkatli ve ağır adımlarla çıkılmış tebrikler SAYGILAR

Maalesef ülkemizde her türlü ilacı parayı veren alabiliyorsa,cebinde parası olan herkese de SS veya race i satıveriyorlar.Ama kişilerin tecrübesi,yaşı,yeteneği
ve diğer bileşenleri kimse sormuyor.
Vatandaşın kişiliği de oturmamışsa,2 tane dişi görünce zaten eli ayağı tutmuyor
ise ondan sonra yandı keten helvam.Kendini telef ettiği gibi egoları öne çıkınca
trafikteki araçları,yayaları kısacası herkesi tehdit eden serseri mayın konumuna
düşüyor.
Ama halen ne hikmetse çok şerefli seçilmişlerimiz trafik yasasını çıkaramayıp,içinden geldiği bu toplumla alay ediyorlar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hacı senın yaş kaç ya :)

eh maşalah vala

Ne kadar güzel değilmi aslında Türkiye de de boyle olması lazım adam scooterı alıyor 1 sene bınıyor sonra gıdıyor 600rr ı cekıyor altına :)

hocam ehliyette kademeden bahsetmişsin.çok doğru,adamları beğenmiyoruz ama çok doğru yaklaşımları var.

süper süperr motorlar simdiki motorunla kazasız belasız sürüşler dilerim :)

Galiba fransada kalıyodunuz müthiş bi sistemleri varmış şaşırdım valla keşke türkiyede de böle bi sistem olsa dediğiniz gibi Türkiyede racing kullanmak yürek ister malesef ülkemizin yolları çok acımasız affetmiyor karşınıza ne zman bi engel çıkacağı belirsiz ben derimki türkiye yollarında en mantıklı endurolar gider tabi ben Boluda yaşiyorum en azından Boluda böle herkese kazasız belasız yolculuklar.....

unutmadan er-6n gerçekten güzel bi motor hayırlı uğurlu olsun

Son düzenleme:
çok güzel hocam gerçekten örnek bir motorcu olduğun için kutluyorum.Keşke bizim ülkemizde de böyşe olsa ehliyet işi ama önüne gelene veriyolar tabi çok zor.
motorunla daha nice mutlu seneler dilerim.ER-6n de çok yakışıklı duruyo hani:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorların güzelmiş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar