Kullandığınız Cihazın Araç Olarak Kabul Edilmesini, Görünür Olmamızı istiyorsak, Araç Gibi Davranmalıyız. Kullandığımız Bir Araç ve 4 tekerli neye tabiyse bu da o na tabi.
ben karsıya gecmıyorum ama anadolu yakasında solun solunda beyaz cızgıde rahat rahat ortalama 70 km ıle gıdebılıyorum
bahsettiğiniz yolda motosiklet çevirmeleriçok arttı geçen cumadan beri.
pazartesi günü küçük plakamdan 77lira ceza yazdılar banada. sonrasında da her gün ya kavacık yada ümraniyeden bağlandıktan hemen sonra durdurdular evrak kontrolü sonra devam...
bu sabah ümraniyede beni durduran polise " artık alıştım görünce duruyorum "dedim
cevap aynen şu şekilde "denetimler sıklaştı, kazaya karışan çoğu motorun sigortası yok ruhsatı yok. Aslında emniyet şeridine girenede ceza yazın diyorlar ama biz yazmıyoruz"
bende eyvallah dedim emniyet şeridinden devam ettim
iki çevirme daha geçtim biri kavacık durdurmadı levent çıkışındakilerde görmedi..
bahsettiğiniz yolda motosiklet çevirmeleriçok arttı geçen cumadan beri.
pazartesi günü küçük plakamdan 77lira ceza yazdılar banada. sonrasında da her gün ya kavacık yada ümraniyeden bağlandıktan hemen sonra durdurdular evrak kontrolü sonra devam...
bu sabah ümraniyede beni durduran polise " artık alıştım görünce duruyorum "dedim
cevap aynen şu şekilde "denetimler sıklaştı, kazaya karışan çoğu motorun sigortası yok ruhsatı yok. Aslında emniyet şeridine girenede ceza yazın diyorlar ama biz yazmıyoruz"
bende eyvallah dedim emniyet şeridinden devam ettim
iki çevirme daha geçtim biri kavacık durdurmadı levent çıkışındakilerde görmedi..
soldan giderse biri yanından bi geçer rüzgarından bariyerlere girersin sakat işler yapmayınben karsıya gecmıyorum ama anadolu yakasında solun solunda beyaz cızgıde rahat rahat ortalama 70 km ıle gıdebılıyorum