Motorlar Körfez Pisti'nden geçti!

Katılım
14 Haz 2006
Mesajlar
8,146
Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası ve Supermoto Şampiyonası'nın 4. ayağı Körfez Pisti'nde yapıldı..

Superstock 1000cc A'da Tolga Uprak birinci, Yunus Erçelik ikinci, Burak Albayrak üçüncü oldu.

Superstock 1000cc B'de birinciliği Yılmaz Aydemir, ikinciliği Mehmet Öztürk, üçüncülüğü ise Bilal Türkoğlu elde etti.

Superstock 600cc A'da Barış Tok birinci, Murat Düvenci ikinci, Deniz Polat üçüncü, Superstock 600cc B'de Ercüment Ali Gülkaya birinci, Evren Alkan ikinci, Sinan Şenel üçüncü olurken, Superstock 600cc C'de birinciliği Sedat Sağlam, ikinciliği Nuri Yılmaz, üçüncülüğü ise Oğuzhan Akarsu elde etti.

Motosiklet Federasyonu Kupası'nda Tolga Uprak birinci, Barış Tok ikinci, Murat Düvenci üçüncü, Ümit kupasında ise Mustafa Mavi birinci, Nihat Yalvaç ikinci, Hürşat Erbilgin üçüncü oldu. 125cc'de de birinciliği Fatih Özdemir, ikinciliği Mehmet Günay, üçüncülüğü Erdem Demiroğlu aldı.

Kaynak:Ajans Spor
 

Ekli dosyalar

  • MotosikletPist07.jpg
    MotosikletPist07.jpg
    14.9 KB · Görüntüleme: 4,700
Katılım
10 Tem 2006
Mesajlar
20,993
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hep aynı isimler.... Sıralama bile aynı nerdeyse.... :mrgreen:
 
Katılım
23 Ağu 2007
Mesajlar
124
Evet güzel bir yarıştıda bu sonuçlarda niye B ve C grupları yok :)))
gupersport 600 C grubunda 96 numara ile yarışan Sedat Sağlam 1. oldu, kuzenimde üstüne basarak bu konuya yazmak istedim :)))))

Güzel bir yarış çıkaran Serkan İşbilirin düşmesi günün talihsizliğiydi benceki çok güzel yarış çıkarıyordu ve kuzenimin neredeyse tek rakibiydi, onun düşmesine çok üzüldük çünkü yarışın ondan sonra zevki kalmadı ve açık ara farkla 1. olduk, tekrar geçmişolsun serkan
 
Katılım
11 Eki 2007
Mesajlar
2,838
Ya arkadaşlar bu körfez yarış pistinde düzenlenen yarış org.. takvimini nereden bulurum. Pls bi yardımcı olun. Bu piste 40 km mesafem var. Buna rağmen tarihlerini bilmediğimden hep kaçırıyorum.
 
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst