Motorlar Köpek Olsaydı Nasıl Olurdu

İnstagramda gezerken bu aralar popüler olan bi caps buldum, daha önce açıldıysa affola ama Dünyanın bakış açısı bu sanırım :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
BMW;

Robot_dog_by_keremcg-d4m4fy8.jpg

Bu capsi yapmak için 4 motorunda aynı cc ve sınıftaki motosikletini sürmüş olmak lazım gelir diye düşünüyorum :)

Dünyanın bakışını bilmem ama "abii kavazaki ninca var benim dayımda" diyen adamlar niyeyse çok, nedense bilinçaltımızda kaliteli motosiklet olarak işlenmiş, halbuki piyasada kullanıcısı çok az sayıda :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------

Bu capsi yapmak için 4 motorunda aynı cc ve sınıftaki motosikletini sürmüş olmak lazım gelir diye düşünüyorum :)

Dünyanın bakışını bilmem ama "abii kavazaki ninca var benim dayımda" diyen adamlar niyeyse çok, nedense bilinçaltımızda kaliteli motosiklet olarak işlenmiş, halbuki piyasada kullanıcısı çok az sayıda :)

markadan da ziyade modele göre de değişmez mi şimdi :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sosyal yaşamında iktidar sorunu olanların köpek ve motosiklet üzerinden iktidar kavgasına girdiğini gösteren çıkarım görseli. ciddiye alınacak bir yanı olmadığını düşünüyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar