motorlandım

en sonunda benimde bi motorum var uzun bi zamandır haylimde motor kullanmak vardı ve bir süredir arkadaşların formlara yazdığı deneyimleri takip ediyordum ..
peki ne mi aldım en alttan başlamak gerektiğini düşündüğüm ve çok hoşuma gittiği için BT 50 QT aldım çelik motor getiriyor ve dört gün oldu alalı. 250 klometre yaptım ve çoğunda iki kişiydik hiçbir sorunla karşılaşmadım çok şükür.yokuşlarda biraz yavaş ama bunu bilerek aldım zaten vespa görünümlü gören herkesin çok hoşuna gitti şimdiden müşterileri var kısmetse yazın büyütücem şimdilik bu kadar ............ unutmadam 1300 fiyatı alarmlı ve arkasında kendi çantası var:cherry: :cherry:

en sonunda benimde bi motorum var uzun bi zamandır haylimde motor kullanmak vardı ve bir süredir arkadaşların formlara yazdığı deneyimleri takip ediyordum ..
peki ne mi aldım en alttan başlamak gerektiğini düşündüğüm ve çok hoşuma gittiği için BT 50 QT aldım çelik motor getiriyor ve dört gün oldu alalı. 250 klometre yaptım ve çoğunda iki kişiydik hiçbir sorunla karşılaşmadım çok şükür.yokuşlarda biraz yavaş ama bunu bilerek aldım zaten vespa görünümlü gören herkesin çok hoşuna gitti şimdiden müşterileri var kısmetse yazın büyütücem şimdilik bu kadar ............ unutmadam 1300 fiyatı alarmlı ve arkasında kendi çantası var:cherry: :cherry:

arkadaşım hayırlı olsun ama kötü b seçim yapmışın ÇELİK motor aldım hayatım kaydı zamanla ne demek istediğimi anlarsın benden sana tavsiye
ilk 2000 KM iki kişi binme aynı model bende var 5000 km de rektefe gördü :farao:
neyse 1 sene bin bakalım ondan sonra anlarsın demek istediklerimi :bounce: :rendeer:

saollasınız bur-k dediğine dikkat etcem ama zaten o kadar uzun süre kullan mayı düşünmüyorum sorun çıkartırsa kaldırır atarım biisklet parası zaten düşe kalka öğrenmek trafik tecrübei edinmek istiyorum dört sene otomobille gezdim ama bu çok farklı yinede karşılaşa bileceğim sorunlar hakkında uyarırsan sevinirim

hayırlısı olsun Allah kazadan beladan korusun...nazar boncugunu asmayı unutma bı ıhtımal belkı yanı:D

Kardeş hayırlı olsun Güle güle kazasız belasız kasklı kullan emi :)

Hayırlı uğurlu olsun..
kazasız belasız sürüşler

ehhh artık darısı benim başıma:salut:

hayırlı uğurlu olsun. Motorunu ilk 1000 km zorlama hele bir yağı değişsin yavaş yavaş zorlamaya başlayabilirsin.

hayırlı olsun

hayırlı olsun bende yeni aldım daha elime geçmedi ama bekliyorum dediğin gibi bisiklet parası vermişsin.. ka:rendeer: zasız belasız günlere...

yeni üye oldum herkese selamlar

Son düzenleme:
kusura bakmayın arkadaşlar işimden ötürü uzun zamandır girmedim... herkese ilgisinden ötürü teşekkür ederim bu arada 700 km oldu bir sorun yok çok şükür

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar