Motorla Yaptıgınız En Yüksek Hız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kişinin seninle alakası yokmuş.
Senin onunla bi alakan varmı?

İkinizden biri geyik yapiyor ama anlayamadım.

http://www.motordelisi.com/forum/tanisalim/88222-merhaba-arkadaslar.html
hehehehe diğer forumdaki "aynı" nick bugün üye olmuş :p
Burdaki biraz eski.

Bu arada, http://herorivals.com/forum/member.php?u=614
verdiğim linkte doğum tarihi 1992 görünmekte.
öte tarafta yaş 23 demiş.
burda r6 var demiş, öte tarafta r1.
Neyin kafası acaba bu :p

thanks google :)

Son düzenleme:
hehehehe diğer forumdaki "aynı" nick bugün üye olmuş :p
Burdaki biraz eski.

Bu arada, http://herorivals.com/forum/member.php?u=614
verdiğim linkte doğum tarihi 1992 görünmekte.
öte tarafta yaş 23 demiş.
burda r6 var demiş, öte tarafta r1.
Neyin kafası acaba bu :p

thanks google :)

alla allah belamı oldun başıma ya. sanane lan oynadıgım oyundan git araştır qralahmet01 nickimi 25 sayfa üyelik var enaz alla allah :D oynadıgım oyunada karış gel ev tapusunuda sana vereyim diger taraftaki adamla uzaktan ykaından alakam yok ama alla allah

Arkadaşlar kusura bakmayın da bu tip başlıklara cevap vererek asıl hatayı biz yapıyoruz...

Neden s.d.k yarıştırıyorsunuz ki şununla isterse 999 yapsın...

Şu başlıklara cevap vermesek, 20-30 dakika sonra anasayfadan kaybolup gitse daha iyi değil mi?

Yahu bu istanbul netarafa düşüyor biz geldik arkadaşlarla ama bulamadık sizi :thumright :silent:

gel oyun id şifremide vereyim msnemide facebookumuda sana verem başka istedigin şeyler varmı bina tapusu - arsa tapusu - firma işletme fln he ?

Arkadaşlar kusura bakmayın da bu tip başlıklara cevap vererek asıl hatayı biz yapıyoruz...

Şu başlıklara cevap vermesek, 20-30 dakika sonra anasayfadan kaybolup gitse daha iyi değil mi?

gerçekten birbirinden güzel topicler bu kadar hit yapmıyor meraklı milletiz vesselam

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

gerçekten birbirinden güzel topicler bu kadar hit yapmıyor meraklı milletiz vesselam

Çok haklisiniz.
Fakat kafasi benim gibi p*ştluga çalişanlar için iyi eglence oluyor :cherry:

kendini hiçlikle, yararsız işlerle ispatlamaya çalışan, insanlarla uğraşmayın. zamanınıza yazık. ilg önce gülersiniz sonrasında sinirlenmeye başlarsınız. sağlığınıza yazık.

bütün hız göstergeleri %5 ve %10 arası fazla gösterir...hesabınızı ona göre yapın :)

Honda Nsr 125 R 195 kmh. :) daha giderdide yemedi açıkçası (aynı zamanda yesede benzinin bitmesi engel oldu .. :cat: ) :)

Selamun aleyküm cemaat...ben r5 almaya karar verdim inşallah üretilmiştir....

arkadaş benim hussar 125 le 220 yi geçemiom bende yaa bi sorunmu var acaba benim motorda bilgilendirirseniz sevinirimm be

alla allah belamı oldun başıma ya. sanane lan oynadıgım oyundan git araştır qralahmet01 nickimi 25 sayfa üyelik var enaz alla allah :D oynadıgım oyunada karış gel ev tapusunuda sana vereyim diger taraftaki adamla uzaktan ykaından alakam yok ama alla allah
bcu musun ani mi airrivals oynadıysan nickin offf muydu bide tavukkatili diye nickin varmı herorivals tssinde takılıyomusun sende bu motorların olmadığını ve bu hızları rüyanda gördüğünü biliyorum tahmnimce yaşın 21 i geçmez büyük ihtimal 19 bunlar doğrumu hepsine bir cevap bekliyorum

Ne Hayabusa ile nede başka bir motor ile 340 yapamam Ahmet kardeşim...

Ama,

Her türlü motorla senden daha kısa mesafede durabilir ,

Her türlü zeminde senden daha dengeli gidebilir,

Her koşulda kendimi kurtarabilecek bir seçeneğe sahip olabilir,

Motor üzerinde senden daha uzun yaşayabilirim.

Allah islah etsin

Sevgiler

Şu arkadaşla ağız dalaşına girmeyin arkadaşlar adam çooooooook profesyonel biz ona yetişemeyiz motosiklet dahil her türlü konuda:)

"oocan" abimin dediklerinde kafa tut hadi.Hızı herkes yapar senin gibi apaçiler bile yapıyor daha ne olsun.Burda gelmişsin insanlara artistlik yapıyorsun hız konusunda.Senin gibilerin anladığı tek şey hız.Kafa başka birşeye çalışmaz.

Profesyonellikte kafa tutmak istiyorsan.Çeşitli hızlarda en kısa mesafede durma, dengeni kaybetmeden en yavaş şekilde gitme gibi BECERİ gerektiren işlerde kafa tut.

bcu musun ani mi airrivals oynadıysan nickin offf muydu bide tavukkatili diye nickin varmı herorivals tssinde takılıyomusun sende bu motorların olmadığını ve bu hızları rüyanda gördüğünü biliyorum tahmnimce yaşın 21 i geçmez büyük ihtimal 19 bunlar doğrumu hepsine bir cevap bekliyorum

Yazdıklarınızdan hiç bişey anlamadım, muhtemelen oyunlarla ilgili terimler :p
ama arkadaş zaten ortalıktan kayboldu. çokta yüklenmeyelim :)

Arkadaşlar burada kimse kimseden daha iyi yada kötü tartışması yaplmamalı bence.Motosiklet kullanırken güvenlik balonu denilen şeyi uygularsak hayatta kalma şansımız artar derim sadece..bu hızlarla balon malon kalmaz ki zaten saçma sapan tartışmalar....çok iyi motosiklet kulanan arkadaşlar çok iyi olmayan arkadaşlarına bedava ders verirler ve hepimiz iyileşiriz derim...

Yazdıklarınızdan hiç bişey anlamadım, muhtemelen oyunlarla ilgili terimler :p
ama arkadaş zaten ortalıktan kayboldu. çokta yüklenmeyelim :)
evt oyunla ilgili tahmin ettiğim kişimi diye sordum eğer oysa bu daha ergenliğini atlatamamış bir kişi 16 mı 17 mi neydi tabi oysa

en düşük hızım 20 en yüksek hızım 40km/h...doğayı,yolu,insanları,çevremi sarmalayan dünyayı doya doya seyrederek anı yaşayarak yol alıyorum ha 15 dk erken gitmişm ha geç...acelem yok,rüzgar hızıyla gidenlerin ıskaladığı her detayın keyfini çatıyorum :)
trafikte mecburen 50-70 arası :)

Hala bunlar tartışılıyorsa, bu forum insanlara gereken şeyleri verememiş demektir. O yüzden "Yönetim istifa" diyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar