Motorla Yaptıgınız En Yüksek Hız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
durun! Ben artçı olurum :queen: iş çıkışı şirinevlere geçicem motomax in önünde buluşalım ben r6yı sürmeyi kabul ediyorum :cherry:

yhav buyur gel okadar dalga geçiyorsun al kendin dene. valla ver bi tarih şurda olucam de gel alayım seni. motoruda sana veriyorum artcın ben olucam

Allah Allah ne dalga geçmesi.Onu bunu boşver zaten bence R6 Gibi bi motoru tanımadığın birine vercek kadar açık yüreklide olma :) Herkes ben değil başka birine söylersin gelir alır valla :queen: Derken

durun! Ben artçı olurum :queen: iş çıkışı şirinevlere geçicem motomax in önünde buluşalım ben r6yı sürmeyi kabul ediyorum :cherry:

Felon geldi bile :mrgreen: Felon Allah aşkına sonucuda buraya yazar mısın sürüş bittiğinde :flower:

Yav boşver dandik o motor, gel Antalya'ya ben sana windy s ile unutulmaz tecrübeler yaşatıym :queen:
Sağdan sağdan, 50-60 ile :p

motorları değişicez teme çıkıcaz, kamera aparatımıda getiriyim kaydıda yaparız koyarız foruma :) Öyle olmaz diyosan artçında olurum kamerayı bi güzel sabitleriz 2kişi 290görürse kabuldür ::cherry:

Allah Allah ne dalga geçmesi.Onu bunu boşver zaten bence R6 Gibi bi motoru tanımadığın birine vercek kadar açık yüreklide olma :) Herkes ben değil başka birine söylersin gelir alır valla :queen: Derken

Felon geldi bile :mrgreen: Felon Allah aşkına sonucuda buraya yazar mısın sürüş bittiğinde :flower:
Biri gazlamakmı dedi hemen damlarım kaçırmam :queen:
Yav boşver dandik o motor, gel Antalya'ya ben sana windy s ile unutulmaz tecrübeler yaşatıym :queen:
Sağdan sağdan, 50-60 ile :p
commuterlardan tırsıyorum bi usta çırağının cbf ine artçı olarak bindim adam 40km hızda sakat kalabilmemiz için gerekli bütün koşulları yerine getirdi.Sakat bırakmam diyosan gelem

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
heheh örnek videolar atayımda onlarıda şikayet ediver
http://www.youtube.com/watch?v=LCjPn_JCZE8
http://www.youtube.com/watch?v=lr-BLhs7yqc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=7MLVYqfW3EA&feature=related

dahada varda yazmama gerek yok bu videoları izle. 299 yapılyormuymuş yapılmıyormuş benzin paramı verirsen senin içinde bir 299 denemesi yaparım =)

Hiç gerek yok şeker kardeşim,

İlk video daki R6 nın kadranı 290 üzerini gösterirken gerçek hızı 240 lar civarında idi , muhtemelen dişlileri ile oynanmış bir makina ile çekilmiş. Kadrandaki diğer bilgileri yorumlayabilecek kadar bilgin ve gerçekten 299 ile giderken otobanda dahi olsan diğer araçların nasıl göründüğü hakkında en ufacık bir tecrüben olsaydı bu kepazeliği buraya koymazdın.

Hadi sen safsın onu anladımda bu forumdaki herkesi bilgisiz yada aptalmı zannedersin yazık yazık adını sanını suretini saklayıp klavye başında kendinizi motorcu zannediyorsunuz ya çok yazık.

Felon 2gün sonra boşşan forumistanbul metro cıkısı kapıda stop halinde bekliyor olacagım saat 2-3 gibi. beklicem.

R6 299 görüyorsa 1000cc lere gerek yok abi. Hemen Yamaha'ya mail atalım R1 i artık üretmesinler.

Hatta R6yı Supersport sınıfından alıp SBK'da yarışsın.

Hiç gerek yok şeker kardeşim,

İlk video daki R6 nın kadranı 290 üzerini gösterirken gerçek hızı 240 lar civarında idi , muhtemelen dişlileri ile oynanmış bir makina ile çekilmiş. Kadrandaki diğer bilgileri yorumlayabilecek kadar bilgin ve gerçekten 299 ile giderken otobanda dahi olsan diğer araçların nasıl göründüğü hakkında en ufacık bir tecrüben olsaydı bu kepazeliği buraya koymazdın.

Hadi sen safsın onu anladımda bu forumdaki herkesi bilgisiz yada aptalmı zannedersin yazık yazık adını sanını suretini saklayıp klavye başında kendinizi motorcu zannediyorsunuz ya çok yazık.
Ya sen acemisin. yada dikkatli bakmamıssın. senide beklerim istanbula yhav buyrun gelin veriyorum motoruda benzin parasıda benden.

---------- Post added at 17:25 ---------- Previous post was at 17:23 ----------

ha bak not olarak http://www.dailymotion.com/video/x63u9r_suzuki-hayabusa-340-kmh-drag-race-i_auto senden esinlenerek yapıyorum bu yorumu adam burda 340 yapmamıştır
max 200.:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Ya sen acemisin. yada dikkatli bakmamıssın. senide beklerim istanbula yhav buyrun gelin veriyorum motoruda benzin parasıda benden.

ha bak not olarak http://www.dailymotion.com/video/x63u9r_suzuki-hayabusa-340-kmh-drag-race-i_auto senden esinlenerek yapıyorum bu yorumu adam burda 340 yapmamıştır
max 200.:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Felon,Allah aşkına buluş bu arkdaşla yhav:queen:

commuterlardan tırsıyorum bi usta çırağının cbf ine artçı olarak bindim adam 40km hızda sakat kalabilmemiz için gerekli bütün koşulları yerine getirdi.Sakat bırakmam diyosan gelem

Hehehhe yok yok kimseyi sakat bırakmışlığım yada düşürmüşlüğüm yoktur. Ama arkamdaki adam genelde kabız olur :queen:
Duran trafik haricinde makasa, aralara girmem, sağdan sağdan hız limitleri dahilinde kullanırım, yanıma gelip aragazla falan "hadi kapışalım" diyenlere küfreder kavga çıkarırım vs. vs. :queen: Bu yüzden pek artçım olmak istemez insanlar :p
commuter olunca altında, eşşekle gezer gibi davranıyo insan, sağı solu belli olmuyo aletin :mrgreen:

Ben bir keresinde 750 km/h yapmıştım. yutup fidyosunu koyim mi? :)

Acemi dediğin abimizi yakından tanımam ama, bu dediğin birazcık tıp birinci sınıf öğrencisinin profesöre, "çekil ben yapacam ameliyatı sen yanlış kesersin" demesi gibi bişey olmuş :D
ayıp ettin yhani

Yapmayın arkadaşlar.Cbr125 ile 300 yapıp köprüde Nos basanların olduğu ülkede yaşıyoruz.O olay yanında R6 nın 299 görmesi daha kabul edilebilir. :p

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport

Şeker kardeşim,

Ben acemiyim , öylemi ????

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Peki kardeşim sen haklısın...

oocan ukaladır filan biraz ama acemi mi? E, yuh... Ve dahi:

facepalm.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar