Motorla Yaptıgınız En Yüksek Hız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet arkadaşlar hepinizin motorla max kac km hız yaptıgını merak ediyorum. Ve motor markanızla beraber yazarsanız sevinirim.

İlk önce ben yazayım Yamaha R6 299km birazda bende aşırı hız merakı oldugu için yavaş kullanamıyorum evet sizin yaptıgınız max hızlar nedir ?

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Evet arkadaşlar hepinizin motorla max kac km hız yaptıgını merak ediyorum. Ve motor markanızla beraber yazarsanız sevinirim.

İlk önce ben yazayım Yamaha R6 299km birazda bende aşırı hız merakı oldugu için yavaş kullanamıyorum evet sizin yaptıgınız max hızlar nedir ?

Hocam asagidaki linkte merak ettiginiz hersey mevcut.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/39159-ibrenizde-en-fazla-kaci-gordunuz-82.html
R6 ie 299km/h hiz yaptiginizi da Yamaha'ya mail atip bildirecegim.
Eminim çok sevineceklerdir.:)
Nihayet 299 gören bir R6 oldu sahane bir haber bu.:thumleft:

Arkadaş burada bu tür başlıklar pek hoş karşılanmaz. Sen Motor delisi forumuna daha uygunsun. Onlar gazcıdırlar, seni alkışlarlar. Burada sadece tepki alırsın.

İstanbulda olsaydın arkama alıp gösteririm sana 299u ama malesef istanbulda değilsin galiba.

(Caktırma tam 299 deil 295 de kaldım ama caktırma sen yine )

Yahu niye alınıyosun hemen?
Ben coq abimizin cevabına güldüm. Ben r6 yla hız denemesi hiç yapmadım, bilmem ne kadar gider.
Hatta 150yi geçmemiştim. Zaten 2 veya 3 kere oturmuşumdur selesine.
Benim altımda hayabusa da olsa, yapıcağım max süratlar 150-160tır. İhtiyaç hissetmem fazlasına.
Ki zaten korkuyorumda yurdumuz yollarında..

Bende 600RR la isik hizina ciktim.:cherry:

Sen kadranda yazana ne bakiyosun.

Al bi tane GPS olc bakalim hizini kac cikicak:bounce:

Disli seti farkli bende, ayaklarimla iterek 10 mil goruyorum kadranda.:queen:

Durun yav, söylemeyi unuttum, bende geliyorum zaten 12si gibi İstanbula :p
Ama şöyle yapalım, ben geçiym direksiyona, sen arkaya bin, uslu uslu 120 ile gidelim :cat:
Gerek yok 295e falan :cherry:
Zaten artçı gidememek gibi bi huyum var, artçı gitmeye kaltığımda kalpten gidicek gibi oluyorum :queen:

kymco agility 50 ile 85km yaptım daha ne olsun :cherry:

Not: bi anlık çıktığım hızdır normalde 80e ancak çıkıyor

Durun yav, söylemeyi unuttum, bende geliyorum zaten 12si gibi İstanbula :p
Ama şöyle yapalım, ben geçiym direksiyona, sen arkaya bin, uslu uslu 120 ile gidelim :cat:
Gerek yok 295e falan :cherry:
Zaten artçı gidememek gibi bi huyum var, artçı gitmeye kaltığımda kalpten gidicek gibi oluyorum :queen:

İstanbula geldiginde haber verirsen sevinirim canım benim.

Ben istanbuldayım.Ama canımı sokakta bulmadım.Beni al Tuzladan,görebileceğin bir yola gidelim.Sen video çek ben izlerim o hızlara çıktıgında artcın olmam.

Anlaştık mı ?

Hayır. Belli bir tarih ver seni forumistanbul vb. yerlerin önünde bekleyeyim buyur bin motoruda sana veriyorum artçın ben olucam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar