- Konu Yazar
Bugün öğlen motoru bi avm nin otoparkına çektim, çantadan anahtarı aldım vida sıkıyorum o arada telefonum yok oldu. Çantalara bakıyorum içine mi attım diye tam o anda 50 yaşlarında biri geliyor yanıma. motoru kaça aldın? kaç yapıyo? bitmiyo soruları. aklım telefonda adam gitmiyor başımdan, cevap vermiyorum konuşuyo hayla orda , sonra gitti kendi kendine, bende o anda heryere baktım telefonun kaybolduğundan emin oldum. aklım almıyor 5 dakka önce mesaj atmışım telefonla kim nasıl aldı diye düşünüyor çıldırıyorum. sonra adamı aramaya başladım, avm güvenliğiyle konuştum orda telefonu aradık telefonu kapatmış alan. karakola başvuru yapman lazım kamera için dediler bende gittim ifade verdim, adamı tarif ettim ordan çıktım motorla sokak sokak adamı arıyorum , avm otoparkına dönüyorum acaba yere mi düşürdüm diye bakıyorum.
Yani siz siz olun çin malı motosiklet almayın
Umarım telefonu açar, internete girer de kendisini yakalarım. İlk defa bişeyim çalındı, inanılmaz koyuyomuş. Bunun motorum olduğunu düşünemiyorum bile. RAMAZANDA YAPMA BARİ HIRSIZ KARDEŞ.
Yani siz siz olun çin malı motosiklet almayın
Umarım telefonu açar, internete girer de kendisini yakalarım. İlk defa bişeyim çalındı, inanılmaz koyuyomuş. Bunun motorum olduğunu düşünemiyorum bile. RAMAZANDA YAPMA BARİ HIRSIZ KARDEŞ.