motorla/arabayla kız tavlanmaz...motor tavlanır...uyarayım dedim :queen:
edit
ardon bir önceki sayfada aynı şeyden bahsedilmiş...ben 2.sayfayı okumadan yazmıştım 
edit
BBRR' Alıntı:Şimdi genç arkadaşlar yaşanmış olaylardan somut örnekler ister ...Ahada alın
yıl 1991 ilk cross motorum olan 1988 bir honda xl 125 almışım (Kırmızı-beyaz) o yıllarda bir otelde barmenlik yapmaktayım yaş 22 hergün motorla işe geliyorum ne kadar çıtır turist hatun var hepsi bara doluşuyo akşam çıkılacak hatunu seçiyoruz ...seçmece yani...Ama motorda ufak bi sorun oldumu parça için yatıyo ..ee bu arada tabi biz gene puch marka mobilete talim ediyoz (Mavi) ama yine seçmece olayı aynen devam sonra baktımki motora tav olan yok bisikletle gelsem yine seçerim.. (çok ama çok alçakgönüllü olduğumu da burdan anlayın işte) ..ama karizma + dil +motor üçlemesininde tabiki ekmeğini yedik
![]()
ben onu şaka olsun dıye yazdım aldanma yazılara sen arkadaşım :cat:selase' Alıntı:eheuheu çok gereksiz çoook:queen: !! bi bayan olarak bu topiği kınıyorum..:farao: bence bi erkeğin motoru var diye o erkekle çıkacak bi kız yoktur varsada o kızdan hayır gelmez zaten!!...
Uğraşma, takmasın kask falan. Düşerse düşsün, motor sende oldukça tazesini bulursun :mrgreen: :queen: :queen: :mrgreen:zeda3000' Alıntı:Puch marka motorda gercekten karizma var ama.Cocuklugumda parmak ile gosterirdik onu.![]()
Motor bir ulasim ve hobi aracidir.Kiz tavlamak erkeligin ve yetenegin getirmis oldugu yetenektir.
Kiza tavladin diyelim gelmis cici bicili hadi giy su dizligi hadi belligi kaski , yok olmaz sacim rofleli makyajim kayar .Al iste basina belayi is orda biter.Ne ugrasacaksin, hem motorun zevki tek cikiyor.