Motorla kız tavlamak caiz midir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arkadaşım geyik yapacaksanız başka konuyu seçin.

Nedir bu böyle caizmidir değilmidir ?
Dinle dalgamı geçilir ? Bu ne terbiyesizlik ne saygısızlık ?

Irkla milletle ilgili bir konu olunca burada köprüyor aslan kesiliyorsunuz, milletinize duyduğunuz saygı kadar Allah (c.c.)'ye neden saygı duymuyor dini kavramlarla gırgır geçiyorsunuz ?
Başka bir örnek veremediniz mi ?

Düşünün artık işin edep kısmını hesaba katmıyorum.

Dalga falan geçme yok arkadaşım nerden çıkardın?....Din konusu falan işlenmiyor.....Boşuna panik yapma...Kimse dalga geçemez kimsenin inançlarıyla...Merak etme sen.....

Caiz arapça kökenli bir kelimedir...Olumlu anlamında bir kelime....Dinle bağdaştırmaya gerek yok...Allaha şükür hepimizin inancı var....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben arapça biliyorum.
Bunun ne anlamla söylendiğini de biliyorum. Siz de biliyorsunuz.
Takiyyeye gerek yok.
İnançlı insanlara biraz saygı gösterin lütfen. Bu konu Türklük ve Atatük konusunda olsa anında kilitlenir ama din olunca böyle olmuyor.
Çok ayıp çok :(

Arkadaşım geyik yapacaksanız başka konuyu seçin.

Nedir bu böyle caizmidir değilmidir ?
Dinle dalgamı geçilir ? Bu ne terbiyesizlik ne saygısızlık ?

Irkla milletle ilgili bir konu olunca burada köprüyor aslan kesiliyorsunuz, milletinize duyduğunuz saygı kadar Allah (c.c.)'ye neden saygı duymuyor dini kavramlarla gırgır geçiyorsunuz ?
Başka bir örnek veremediniz mi ?

Düşünün artık işin edep kısmını hesaba katmıyorum.
abi haklısın ama ben bu tarafı düşünmeden açtım topiği bilen arkadaslar var zaten orada muhabbet konusu oldu dinimize sonuna kadar saygımız var elhamdülillah sen merak etme biz dimizle dalgada geçmeyiz geçtirmeyiz himmetle

Ben arapça biliyorum.
Takiyyeye gerek yok.
İnançlı insanlara biraz saygı gösterin lütfen. Bu konu Türklük ve Atatük konusunda olsa anında kilitlenir ama din olunca böyle olmuyor.

abi GAVS ın oğluyum ben...böle deme inan ki üzülüyorum

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben arapça biliyorum.
Takiyyeye gerek yok.

Sen sadece iyi niyetle açılmış başlık olduğunu bil yeter....Saygı gösterilmesini istemen doğal....Hakkın da....Ama terbiyesizlik olarak nitelendirmen bence biraz ağır kaçmış...Mod arkadaşlardan rica eder düzelttiririz ...

Sorun yapmayalım bence ...Neşemiz kaçmasın....:cat:

Sen sadece iyi niyetle açılmış başlık olduğunu bil yeter....Saygı gösterilmesini istemen doğal....Hakkın da....Ama terbiyesizlik olarak nitelendirmen bence biraz ağır kaçmış...Mod arkadaşlardan rica eder düzelttiririz ...

Sorun yapmayalım bence ...Neşemiz kaçmasın....:cat:

açıklamalar için :rendeer: abicim

Süper Moderatör (BBRR)
Forumda geyik yapılacak bir bölümümüz var konu dışında

Motosiklet.net Cafe (Geyik Muhabbetleri)

başlığı mevcut..

Caiz : arapça kökenli bir kelime ve herkes anlamını bilyomuş konunun kapanma nedeni dinle ilgili değildir..

Zaten dini ve politik mesaj yazma başlık açma uyarısız siteden uzaklaşitırma nedenidir..

Konuyu açan arkadaş PM ile uyarılmıştır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar