- Konu Yazar
herkese hayırlı akşamlar kazasız sürüşler arkadaşlar.dün akşam benzinliğe giderken sığırın biri sol taraftan kontrolsüz bir şekilde yola çıktı ne far ne sinyal hiç bir şey yok. renault 12 marka bir araç. o kadar kornaya basmama rağmen tınlamadı ve yola çıktı bende çarpmamak için hafif frene dokundum ancak yolun ıslak olması sebebiyle motorum kaydı ve yolun ortasında düştüm kaldım. işin tuhaf tarafı ne renault sürücüsü durdu adam kaçıp gitti nede yoldan geçen diğer araçlar durdular. yolun ortasında öylece kalakaldım baktım duran yok bende kollarımı yukarı doğru kaldırdım en azından farkederlerde beni ezmezler diye. sağolsunlar sağdan soldan geçen insanlar yardıma geldiler hemen, ambulans filan çağırdılar ama ben yolun ortasında kafamı kaldıramıyorum başım dönüyor kaldırdıkça geri düşüyor kafam. Allah'a şükür ne bende nede motorumda bir şey yok boyunda et ezilmesi var dedi doktor birde kalçamda ağrı var hepsi o. zaten kayma esnasında motor iyice yan yatınca devrileceğini anladım ayağımı motorun altında kalmayacak şekilde çektim yoksa kırılabilirdi de ayağım. hastanede ifade vs. araç sürücüsünden şikayetçi oldum bakalım sonuç ne olacak. Allah belasını versin inşallah böyle sürücülerin. bu arada manisa'nın akhisar ilçesinde oturanlar varsa diye aracın plakasını buradan paylaşıyorum.
45 Y 2643 yeşil renkte bir renault 12 marka araç.sağolsun orada kenarda bekleyen bir adam almış aracın plakasını verdi bana. Allah'tan kasksız ve montsuz çıkmıyorum çünkü kafamı çok sert çarptım yere birazda sürüklendim tabi.
Allah hepimizi böyle kasaplardan korusun. Herkese hayırlı kazasız sürüşler dilerim.
45 Y 2643 yeşil renkte bir renault 12 marka araç.sağolsun orada kenarda bekleyen bir adam almış aracın plakasını verdi bana. Allah'tan kasksız ve montsuz çıkmıyorum çünkü kafamı çok sert çarptım yere birazda sürüklendim tabi.
Allah hepimizi böyle kasaplardan korusun. Herkese hayırlı kazasız sürüşler dilerim.